«Υπάρχει βίντεο που αθωώνει τον Μπασιλασβίλι»

«Υπάρχει βίντεο που αθωώνει τον Μπασιλασβίλι»

Η δικηγόρος του Γεωργιανού τενίστα, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του, υποστήριξε ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει την αθωότητά του πελάτη της.

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο Γεωργιανός τενίστας, Νικολόζ Μπασιλασβίλι, με το Νο. 27 της παγκόσμιας κατάταξης να κατηγορείται για άσκηση σωματικής βίας στην πρώην σύζυγό του.

Πριν από λίγες ημέρες η πρώην σύζυγός του τον είχε κατηγορήσει ότι την ξυλοκόπησε μέσα στο σπίτι της στην Τυφλίδα, μπροστά στο 5χρονο παιδί τους, κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Οι Αρχές αμέσως ερεύνησαν το περιστατικό και με τα στοιχεία που συνέλεξαν επιβεβαίωσαν όσα υποστήριξε η πρώην κυρία Μπασιλασβίλι, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο Γεωργιανός τενίστας.

Από την πλευρά του ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του ότι λέει ψέματα και δήλωσε αθώος ενώπιων των αρχών, με την δικηγόρο του να τονίζει μάλιστα ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει την αθωότητά του πελάτη της.

«Έχει δώσει ένα βίντεο στο δικαστήριο που επιβεβαιώνει την κατάθεσή του και την αθωότητά του στο έγκλημα για το οποίο έχει κατηγορηθεί. Οι κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία που παρουσιάστηκαν στις 23 Μαΐου από την πρώην σύζυγό του είναι ψευδείς, δεν έχουν την παραμικρή βάση. Ο μόνος λόγος που ο Basilashvili απέφυγε να αναφέρει τους σκοπούς των προκλητικών ενεργειών της συζύγου του, ήταν για να προστατεύσει το παιδί τους», πρόσθεσε η δικηγόρος του Γεωργιανού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Νέλι Ντοροκάσβιλι, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη (21/5) και την επόμενη ημέρα οι αρχές συνέλαβαν τον Νικολόζ. Ο έμπειρος τενίστας, όμως, πλήρωσε 29.000 ευρώ, που ήταν η εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας, η μέγιστη ποινή που μπορεί να αντιμετωπίσει ο Μπασιλασβίλι αν κριθεί ένοχος, είναι 200-400 ώρες κοινωνικής εργασίας ή 1-3 χρόνια φυλάκισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ