Έτοιμος ο Μάρεϊ για την επιστροφή στη δράση

Έτοιμος ο Μάρεϊ για την επιστροφή στη δράση

Ο Άντι Μάρεϊ όλα δείχνουν πως μετά από 8 μήνες θα επιστρέψει στη δράση.

Ολα είναι έτοιμα για το βρετανικό τουρνουά τένις. Ο Τζέιμι Μάρεϊ, αδερφός του Ολυμπιονίκη και παλιού Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Αντι, προχωρά τη διοργάνωση του τουρνουά με τους οκτώ κορυφαίους Βρετανούς τενίστες, οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι σ’ έναν θεσμό με το σύστημα των ATP Finals.

Η διακοπή των αγώνων έχει δημιουργήσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα σε πολλούς τενίστες και τα αδέρφια Μάρεϊ διευθετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες αυτού του φιλικού τουρνουά, το οποίο θα αποτελέσει ανάσα. Το αυτό τουρνουά θα θέσει αντιμέτωπους τους οκτώ κορυφαίους Βρετανούς τενίστες της εποχής, από τις 23, έως τις 28 Ιουνίου, σε ματς που θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση αλλά θα διεξαχθούν χωρίς επίσημους διαιτητές.

Έχει αποφασιστεί ότι οι παίκτες που δεν θα αγωνίζονται, θα εκτελούν χρέη διαιτητή. Στο τουρνουά θα λάβει φυσικά μέρος ο Αντι Μάρεϊ, καθώς και οι Ντάνιελ Έβανς, Κάιλ Έντμουντ, Κάμερον Νόρι, Τζέι Κλαρκ, Λίαμ Μπρόαντι, Τζέιμς Γουόρντ και Τζακ Ντρέιπερ. «Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ για το τουρνουά», δήλωσε ο 33χρονος Μάρεϊ, ο οποίος έχει ν’ αγωνιστεί από τον περασμένο Νοέμβριο, λόγω τραυματισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ