Στην Ελλάδα ο Τόμι Χιλ, ξανάσμιξε με την Σάκκαρη! (vids)

Στην Ελλάδα ο Τόμι Χιλ, ξανάσμιξε με την Σάκκαρη! (vids)

Ο Βρετανός προπονητής βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και σήμερα ξεκίνησε προπονήσεις με την Μαρία Σάκκαρη – Δείτε βίντεο από το Τατόι Club.

Είναι ο άνθρωπος, που βοήθησε τη Μαρία Σάκκαρη να «εκτοξεύσει» την καριέρα της και να βρεθεί για πρώτη φορά στο Νο. 20 της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτός που βρίσκεται δίπλα της και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της Ελληνίδας τενίστριας τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο λόγος φυσικά για τον Τόμι Χιλ. Τον Βρετανό προπονητή, που έχει «δέσει» με την Μαρία και έχουν δημιουργήσει ένα «εκρηκτικό» μείγμα. Ένα σύνολο, που έχει κάνει περήφανους τους Ελληνες πολλές φορές και θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον. Ο Τόμι Χιλ, μέσα από τη σκληρή δουλειά και τις τενιστικές του γνώσεις, έχει βάλει τη Σάκκαρη στην ελίτ του παγκοσμίου τένις, βοηθώντας τη να πετύχει σπουδαίες νίκες απέναντι σε αντιπάλους όπως οι Μπελίντα Μπένσιτς, Πέτρα Κβίτοβια και Μάντισον Κις.

Ο 25χρονος Βρετανός πέρασε την καραντίνα στη Μ. Βρετανία, όπου ασχολήθηκε με διάφορες δραστηριότητες. Μάλιστα, ο προπονητής της Μαρίας δημιούργησε μέχρι και δικό του podcast, το οποίο μπορούσαν άπαντες να το ακούσουν μέσω διαδικτύου. Οι διακοπές τον βοήθησαν να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και να «καθαρίσει» το μυαλό του, προκειμένου να αφοσιωθεί και πάλι στη Μαρία Σάκκαρη. Από χθες ο Τόμι Χιλ βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, όπου θα δουλέψει με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, προκειμένου να την προετοιμάσει για την επανέναρξη των διοργανώσεων στις αρχές Αυγούστου.

Ο Βρετανός προπονητής όλο αυτό το διάστημα είχε εκφράσει την επιθυμία του να συναντηθεί ξανά με τη Μαρία και να βρεθούν και πάλι στο κορτ. Αλλωστε, το τένις είναι το πάθος του Τόμι Χιλ και η Σάκκαρη ο λόγος που πρέπει να αισθάνεται περήφανος. Χθες, ο 25χρονος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Τατόι Club. Εκεί που πραγματοποιεί τις εν Ελλάδι προπονήσεις της η Σάκκαρη. Σήμερα, βρέθηκαν στο κορτ και άρχισαν και πάλι τη σκληρή δουλειά, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη η Μαρία στα επίσημα τουρνουά.

Ολο αυτό το διάστημα βέβαια που έλειπε ο Τόμι Χιλ στις ΗΠΑ η Ελληνίδα τενίστρια δεν… καθόταν, αλλά δούλευε σκληρά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, μαζί με τον προπονητή της, τον κ. Γιώργο Παναγιοτόπουλο.

Έναν από τους κορυφαίους στο είδος του. Πλέον, από χθες έχει δίπλα της τον Βρετανό. Τον άνθρωπό της…

Δείτε τα stories του Τόμι Χιλ από το Tatoi Club:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ