Πελεκούδας : «Το αξίζαμε, παίξαμε με ψυχή»

Πελεκούδας : «Το αξίζαμε, παίξαμε με ψυχή»

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε περήφανος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσαν την ψυχή τους.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Volleyleague για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, επικρατώντας 3-1 του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό. Ο Παναγιώτης Πελεκούδας αποτελεί ένας από τους «στυλοβάτες» του Παναθηναϊκού και δεν θα μπορούσε να μη νιώθει περήφανος για αυτή την επιτυχία.

Ο 30χρονος κεντρικός, ο οποίος πανηγυρίζει το πρώτο του πρωτάθλημα με το «τριφύλλι», μίλησε μετά το ματς στην ΕΡΤ και δήλωσε πως, παρότι ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί, όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν με ψυχή και χάρισαν τον τίτλο στην ομάδα τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Μη με ρωτήσετε τι έφταιξε για τον Ολυμπιακό. Καταφέραμε να πάρουμε έναν τίτλο μετά από χρόνια. Το αξίζαμε, παρά τις διοικητικές εξελίξεις ο προπονητής και ο αρχηγός μας βοήθησαν να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το φαβορί ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά τα καταφέραμε.

Τα παιδιά του Ολυμπιακού φάνηκε να μην είναι έτοιμα, εμείς προσπαθήσαμε με ψυχή και παίξαμε όπως έπρεπε.

Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους όσους έπαιξαν χωρίς συμβόλαιο, ρίσκαραν τις καριέρες τους και έδειξαν πως πρέπει να παίζεις για τον σύλλογο και όχι για το συμβόλαιο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ