ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε την Κούμπουρα στο βόλεϊ γυναικών

ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε την Κούμπουρα στο βόλεϊ γυναικών

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Μίλιτσα Κούμπουρα στην ομάδα του γυναικείου βόλεϊ.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έκανε μία μεταγραφική κίνηση με την οποία φαίνεται πως έκλεισε το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση της 25χρονης Μίλιτσα Κούμπουρα η οποία παίζει ως διαγώνια ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη γερμανική Ντρέσνερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Kubura Milica για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η 25χρονη αθλήτρια, γεννημένη το 1995 στη Σερβία, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται ως διαγώνιος.

Η Milica Kubura έχει στεφθεί Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Σερβίας με την Crvena Svezda την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, με την επόμενη σεζόν να αποτελεί «ορόσημο» στην καριέρα της αθλήτριας, καθώς μετακόμισε στις ΗΠΑ για να σπουδάσει και ταυτόχρονα να αγωνιστεί με τα χρώματα του Florida State University.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της το 2018, η αθλήτρια επέστρεψε στη Σερβία και το Βελιγράδι, προκειμένου να αγωνιστεί για λογαριασμό της Παρτιζάν.

Την σεζόν 2019-2020, η Milica Kubura μετακόμισε στη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε με την ομάδα της Dresner SC και κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας.

Η αθλήτρια, το 2010, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας με τα νέα κορίτσια, ενώ δύο χρόνια μετά, το 2012, αποτέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας της Σερβίας που έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών και το 2013, της ομάδας που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ21».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ