Επιχειρηματίας μπήκε σε ομάδα της Θεσσαλονίκης και δήλωσε «σύντομα θα ξεχάσετε τον Σαββίδη…»

Επιχειρηματίας μπήκε σε ομάδα της Θεσσαλονίκης και δήλωσε «σύντομα θα ξεχάσετε τον Σαββίδη…»

Μετά από 5 χρόνια, το τμήμα βόλει ανδρών του Ηρακλή αλλάζει σελίδα, καθώς την ομάδα ανέλαβε ο Γεωργιανός επενδυτής, Λεβάν Σαχράτζε, ο οποίος δήλωσε ότι ο κόσμος σύντομα θα ξεχάσει τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ηρακλής ανοίγει νέα σελίδα στο τμήμα βόλεϊ ανδρών, καθώς βρέθηκε επενδυτής που θα ενισχύσει οικονομικά την ομάδα.

Αυτός είναι ο Γεωργιανός επιχειρηματίας, Λεβάν Σαχράτζε, ο οποίος παρουσιάστηκε από τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του τμήματος Μάκη Καλαϊτζίδη σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (6/10).

Μεταξύ άλλων, ο νέος επενδυτής έκανε και μια δήλωσε που αφορά τον Ιβαν Σαββίδη, λέγοντας ότι σύντομα ο κόσμος θα τον ξεχάσει.

«Γνωρίζω ότι υπάρχει ακόμα ένας επιχειρηματίας από την πρώην Σοβιετική Ένωση σε αυτή την πόλη και είναι πρόεδρος σε μία γειτονική ομάδα, ο Ιβάν Σαββίδης. Σεβαστός και αξιόλογος, αλλά σύντομα θα ξεχαστεί γιατί εμείς είμαστε εδώ, είμαστε ενωμένοι και θα προχωρήσουμε δυνατά», δήλωσε ο Λεβάν Σαχράτζε.

Την προεδρία του Ηρακλή αναλαμβάνει ο Απόστολος Τσιπίδης, ενώ ο Μάκης Καλαϊτζίδης, που παραμένει στο διοικητικό σχήμα,  έκανε έναν απολογισμό για τα προηγούμενα πέντε χρόνια:

«Από πλευράς μας έγινε ένας κανονισμός για λύση 100 δόσεων, κάτι που ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2020. Δεχθήκαμε όλες τις παρατηρήσεις που έβαλε ο ΠΑΣΑΠ και γι’ αυτό ήμασταν σίγουροι. Η ομάδα που έγινε είναι η καλύτερη και η φθηνότερη των τελευταίων ετών. Πληρώσαμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα γύρω στα 45.000 σε παιδιά από πέρσι και παιδιά που ήρθαν φέτος.

Ξέραμε ότι δε θα αλλάξει κάτι και θα πάμε στις 100 δόσεις. Φτάνοντας στο παρά πέντε (σ.σ. για να πάρει η ομάδα άδεια) κι ενώ μεσολάβησε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, κ. Ταρνατώρος, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, κ. Καραμπέτσος και τους ευχαριστώ δημόσια. Ενώ φάνηκε ότι υπήρξε συμφωνία, το ίδιο βράδυ ο ΠΑΣΑΠ την πήρε πίσω. Προσπαθήσαμε να πάμε σε μία διαπραγμάτευση συμφέρουσα για όλους.

Αναφέρθηκα στον κ. Πελεκούδα αλλά δεν εννοούσα στο κομμάτι της υγείας του, καταρχάς δεν ήξερα ότι ο άνθρωπος έχει τέτοιο θέμα. Αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορεί να δίνει το λόγο του και την άλλη να τον παίρνει πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ