Γιώτα : «Ο Ολυμπιακός μας συμπεριφέρεται με σεβασμό, σε λίγους μήνες θα επιστρέψω» (pic)

Γιώτα : «Ο Ολυμπιακός μας συμπεριφέρεται με σεβασμό, σε λίγους μήνες θα επιστρέψω» (pic)

Η Κατερίνα Γιώτα γκρέμισε την άθλια προπαγάνδα των δήθεν αντικειμενικών, εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί και τόνισε ότι σε λίγους μήνες θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι και στην ομάδα της καρδιάς της.

Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι επάγγελμα για ορισμένους, που κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να κάνουν χυδαία προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός διαλύεται και διώχνει τις παίκτριές του, μετά την απόφαση της διοίκησής του να μην ενδώσει στις απειλές της ΕΟΠΕ και να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών με νέανιδες, εάν και εφόσον βέβαια συνεχιστεί. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, με την Κατερίνα Γιώτα να δίνει μια ηχηρή απάντηση σε όσους προσπαθούν με άθλια προπαγάνδα να διαστρεβλώσουν την αλήθεια.

Η έμπειρη αθλήτρια με ανάρτησή της στα social media εξήγησε ακριβώς τι έχει συμβεί και ευχαρίστησε τη διοίκηση που της έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Παράλληλα, η Κατερίνα Γιώτα χαρακτήρισε πρωταθλήτρια την ομάδα της για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους αθλητές της και επισήμανε ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην ομάδα, όπως αναμένεται να ακριβώς θα συμβεί με τις Σάσκια Χίπε και Στέλλα Χριστοδούλου.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται σε ορισμένα δημοσιεύματα αναληθείς και αβάσιμες αναφορές αναφορικά με τους λόγους που με οδηγούν στην προσωρινή και επιβεβλημένη για τις αιτίες που θα αναλύσω στη συνέχεια, αποχώρηση από την ομάδα που υπηρετώ εδώ και 8 χρόνια, αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ δημόσια για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση και να μην δώσω επιπλέον χώρο σε παρερμηνείες.

Το οφείλω στην ομάδα που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια και με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ ως αθλήτρια, προσφέροντάς μου ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να αναπτύξω τις δυνατότητές μου.

Στην ομάδα που έχω ζήσει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και μετά από τόσα χρόνια θεωρώ οικογένειά μου. Τον Ολυμπιακό!

Το οφείλω και στον κόσμο αυτού του συλλόγου, την αγωνία του οποίου αντιλαμβάνομαι και για αυτό το λόγο θέλω να γνωρίζει την αλήθεια.

Η οποία έχει ως εξής…

Πρώτα από όλα δεν ισχύει σε καμία περίπτωση το κακόβουλο ρεπορτάζ ότι αποχωρώ από τον Ολυμπιακό επειδή ο σύλλογος αποφάσισε να πορευτεί με τις Νεάνιδες σε περίπτωση επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.

Οι λόγοι που με οδηγούν στην αναγκαστική αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης για τους επόμενους μήνες, είναι η αβεβαιότητα που επικρατεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Γυναικείο βόλεϊ.

Η αδράνεια και η κωλυσιεργία των αρμοδίων, εξαιτίας της οποίας δεν γνωρίζουμε μέχρι σήμερα αν και πότε θα ξεκινήσει η Volleyleague.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό για έναν αθλητή, ο όποιος παράλληλα βιοπορίζεται από το άθλημα του να θέλει να αγωνιστεί. Δυστυχώς στην χώρα μας αυτό παραμένει αβέβαιο και μέχρι τούτη την ώρα, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι μένοντας εδώ κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία μου έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξω και να διασφαλίσω το μέλλον μου ως αθλήτρια για τους επόμενους μήνες.

Γιατί από την στάση των ανθρώπων του συλλόγου, εισέπραξα για πολλοστή φορά τον σεβασμό για την προσωπικότητά μου, τόσο ως αθλήτρια αλλά και ως άνθρωπο.

Ο σύλλογος όλους αυτούς τους μήνες της αβεβαιότητας και του προβληματισμού, ήταν δίπλα μου και με υποστήριξε όπως έκανε και με όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές. Πάλεψε για την επιστροφή στην αγωνιστική κανονικότητα, προειδοποίησε για τις καταστροφικές συνέπειες, μας έδωσε τη δυνατότητα να εκφράσουμε την αγωνία μας για το αύριο και να ζητήσουμε την άμεση επανεκκίνηση των προπονήσεων και των πρωταθλημάτων.

Μας εξέθεσε τα δεδομένα που επικρατούν και μας έδωσε τη δυνατότητα της επιλογής.

Δυστυχώς τα δεδομένα, με οδηγούν σε μια δύσκολη απόφαση και έναν αποχαιρετισμό. Μια απόφαση ωστόσο που μου εξασφαλίζει το επαγγελματικό και αγωνιστικό μου μέλλον για τους επόμενους μήνες.

Ευτυχώς το δεδομένο είναι ότι ο αποχαιρετισμός αυτός θα είναι σύντομος και ότι σε λίγους μήνες θα μπορώ να επικοινωνήσω ένα νέο πιο αισιόδοξο μήνυμα επιστροφής, προς την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Κλείνοντας, να μην ξεχνάτε ότι το μέγεθος μιας ομάδας δεν προσδιορίζεται μόνο από τις κατακτήσεις τίτλων και τη συχνότητα σπουδαίων επιτυχιών. Τομέα στον οποίο ο Ολυμπιακός αναμφίβολα είναι και θα παραμείνει κορυφαίος. Το μέγεθος και ο χαρακτήρας ενός συλλόγου διαμορφώνεται και από τον σεβασμό με τον οποίο συμπεριφέρεται στους αθλητές του.

Και για ένα πράγμα να είστε σίγουροι…

Ότι και εκεί ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής!

Σας ευχαριστώ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ