Ανακοίνωσε Ξηντάρα ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Ξηντάρα ο Παναθηναϊκός

Στην απόκτηση της Εβίτας Ξηντάρα προχώρησε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Σε μεταγραφική προσθήκη προχώρησε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, καθώς το «τριφύλλι» ανακοίνωσε την απόκτηση της λίμπερο Εβίτας Ξηντάρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη λίμπερο Εβίτα Ξηντάρα για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου. Πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή που αναμένεται να ενισχύσει τα μέγιστα τα «φίνα κορίτσια» στην προσπάθεια τους να επιστρέψουν στην κορυφή.

Η 28χρονη αθλήτρια, που αγωνιζόταν στη Θέτιδα και θα καλύψει το κενό της Σοφίας Κοσμά, έχει αρκετές εμπειρίες και άπαντες προσδοκούν ότι θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στον Σύλλογο.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Ξηντάρα ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενη που η επιστροφή μου στα γήπεδα μετά την αποχή λόγο της πανδημίας, με βρίσκει φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού! Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο με τεράστια ιστορία και μεγάλες διακρίσεις! Είμαι εδώ για να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, ώστε η ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ