Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός 3-2 : Ματσάρα και η… μπίλια στον Φοίνικα

Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός 3-2 : Ματσάρα και η… μπίλια στον Φοίνικα

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ελληνικό βόλεϊ ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε με 3-2 σετ του Ολυμπιακού για την 3η αγωνιστική της Volleyleague.

Φοίνικας Σύρου και Ολυμπιακός παρέδωσαν μαθήματα βόλεϊ σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την ομάδα της Σύρου να επικρατεί 3-2 σετ στο τάι μπρέικ των φιλοξενούμενων.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα και μας πρόσφεραν ένα τρομερό παιχνίδι θα μείνει για καιρό στους φίλους του αθλήματος. Ο Φοίνικας προηγήθηκε με 2-0, όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν να επιστρέψουν ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Τελικά ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ όπου έπειτα από πολύ μεγάλη μάχη και εξαιρετικές φάσεις οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την πολύ μεγάλη νίκη.

Στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλύτερα ανοίγοντας τη διαφορά στους έξι πόντους. Όμως ο Φοίνικας ανέκαμψε και με υπομονή ισορρόπησε το παιχνίδι και τελικά έκανε την ανατροπή κάνοντας το 1-0 σετ με 25-23.

Στο δεύτερο σετ γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι πήγαιναν πόντο-πόντο, με κανέναν να μην μπορεί να ξεφύγει. Μέχρι ο Φοίνικας δείξει μεγαλύτερη συγκέντρωση στο τέλος με τον πολύ καλό Πρωτοψάλτη και να κάνει τελικά το 2-0 με 25-20.

Το τρίτο σετ εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι δεν απειλήθηκαν ποτέ από την ομάδα της Σύρου και με 17-25 μείωσαν σε 2-1.

Στο τέταρτο σετ ο Ολυμπιακός μπήκε ξανά απόφασισμένος να ισοφαρίσει σε 2-2, κάτι που τελικά κατάφερε έπειτα από μεγάλη μάχη να νικήσει με 20-25.

Το τάι μπρέικ ήταν και αυτό εξαιρετικό, με τον Φοίνικα να έχει ένα ισχνό προβάδισμα και τους ερυθρόλευκους να πιέζουν για να μείνουν στο ματς. Εν τέλει όμως η ομάδα της Σύρου επικράτησε με 15-11 κάνοντας το 3-2 στα σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ