Τέλος από την ΑΕΚ τέσσερις παίκτριες

Τέλος από την ΑΕΚ τέσσερις παίκτριες

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τέσσερις παίκτριες αποτελούν παρελθόν από το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.

Έλενα Κουντουρά, Νάσια Λιάγκη, Ιοσία Νορέν και Νατάσα Σεβαρίκα αποτελούν παρελθόν από την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, με την «κιτρινόμαυρη» Ερασιτεχνική να τις ευχαριστεί για τα όσα προσέφεραν στον σύλλογο.

Η πανδημία του κορωνοϊού έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή την τετραπλή αποχώρηση από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις Έλενα Κουντουρά, Νάσια Λιάγκη, Iosia Norene Moe και Natasa Sevarika για την προσφορά τους στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου. Η πανδημία του covid19 που πλήττει την παγκόσμια κοινότητα σε συνδυασμό με το πέπλο αβεβαιότητας και ανασφάλειας που καλύπτει το ελληνικό βόλεϊ, οδήγησε τις αθλήτριες στην αναζήτηση ασφαλέστερου αθλητικού περιβάλλοντος.

Η Έλενα Κουντουρά ντύθηκε στα “κιτρινόμαυρα” το καλοκαίρι του 2019 και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Pre League και στην επιστροφή της ΑΕΚ στη Volleyleague Γυναικών. Αγωνίστηκε σε 2 αγώνες τη φετινή σεζόν, πριν την αναγκαστική διακοπή, σημειώνοντας 6 πόντους με 4 επιθέσεις και 2 άσσους και για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου θα φορά τη φανέλα της ουγγρικής DVTK. Αυτονόητο είναι ότι η αγκαλιά της ΑΕΚ παραμένει ανοικτή για την Έλενα, την οποία και αναμένουμε να επιστρέψει το καλοκαίρι.

Η Νάσια Λιάγκη αγωνίστηκε για 4 αγώνες, με 25 πόντους που προήλθαν από 21 επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ. Στην ίδια περίοδο ανασφάλειας και χωρίς να διαφαίνεται φως στο τούνελ της ελληνικής πετοσφαιρισης, και η Νάσια επέλεξε το δρόμο του εξωτερικού και στην ισπανική CV Emeve Lugo.

Η Iosia Norene Moe συμπλήρωσε 2 συμμετοχές με 7 πόντους, από 5 επιθέσεις και 2 μπλοκ και αναχώρησε με την έναρξη του lockdown για την πατρίδα της.

Η Natasa Sevarika αγωνίστηκε σε 3 αγώνες με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα με 14 πόντους (10 επιθέσεις, 1 άσσος, 3 μπλοκ) και αποτέλεσε την τελευταία χρονικά αποχώρηση της ομάδας.

Έλενα, Νάσια, Iosia, Natasa σας ευχαριστούμε!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ