Δαλέζιος : «Στην αναμπουμπούλα, ο Λύκος χαίρεται»

Δαλέζιος : «Στην αναμπουμπούλα, ο Λύκος χαίρεται»

«Ορισμένοι πρόεδροι Ομοσπονδιών με πρόσχημα την κατάσταση ελέω πανδημίας, μετατρέπονται σε Λύκους που επιλέγουν σκοτεινά μονοπάτια για να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους συμφέροντα», ανέφερε ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού.

Στην κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον ελληνικό αθλητισμό, λόγω της πανδημίας, αλλά και στον ρόλο ορισμένων προέδρων ομοσπονδιών, αναφέρθηκε ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Δαλέζιος, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Μίλωνα.

Ο παράγοντας του πειραϊκού συλλόγου ανέφερε μεταξύ άλλων «ότι ορισμένοι πρόεδροι Ομοσπονδιών με πρόσχημα την κατάσταση ελέω της πανδημίας, μετατρέπονται σε Λύκους που επιλέγουν σκοτεινά μονοπάτια για να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους συμφέροντα. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ορισμένοι παράγοντες αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και ανίκανοι να διοικήσουν με γνώμονα το συμφέρον του αθλήματος. Λειτουργούν με κίνητρο την εξυπηρέτηση κάποιων ή για να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη. Εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις και επιδίδονται σε αλισβερίσια και παιχνιδάκια, εκφράζοντας παρασκηνιακά διαρκώς διαφορετικές απόψεις οι οποίες δεν διέπονται από σταθερότητα και σοβαρότητα»

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση σήμερα και η ομάδα δείχνει ότι βρίσκει τον αγωνιστικό της ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Είναι αναμενόμενο να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μετά από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας που διήρκεσε 2,5 μήνες περίπου.

Από κει και πέρα θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα σημαντικό ζήτημα σχετικά την κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο στον ελληνικό αθλητισμό.

Λένε ότι στην αναμπουμπούλα, ο Λύκος χαίρεται. Διαπιστώνουμε τον τελευταίο καιρό ότι ορισμένοι πρόεδροι Ομοσπονδιών με πρόσχημα την, ούτως ή άλλως σοβαρή, κατάσταση ελέω πανδημίας, μετατρέπονται σε Λύκους που επιλέγουν σκοτεινά μονοπάτια για να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους συμφέροντα.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ορισμένοι παράγοντες αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και ανίκανοι να διοικήσουν με γνώμονα το συμφέρον του αθλήματος. Λειτουργούν με κίνητρο την εξυπηρέτηση κάποιων ή για να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη. Εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις και επιδίδονται σε αλισβερίσια και παιχνιδάκια, εκφράζοντας παρασκηνιακά διαρκώς διαφορετικές απόψεις οι οποίες δεν διέπονται από σταθερότητα και σοβαρότητα.

Καλούμε όλους όσοι αναγνωρίζουν τον εαυτό τους μέσα σε αυτές τις πρακτικές να σταματήσουν τον «υπόγειο» εμπαιγμό απέναντι σε αθλητές και σωματεία. Να γνωρίζουν ότι είμαστε σε διαδικασία συλλογής στοιχείων που θα αποκαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο δρουν και ότι θα επανέλθουμε σύντομα…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ