Ντράγκοβιτς : «Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη «Όλοι μαζί για το Βόλεϊ»»

Ντράγκοβιτς : «Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη «Όλοι μαζί για το Βόλεϊ»»

Ο Γιώργος Ντράγκοβιτς στηρίζει την παράταξη «Όλοι μαζί για το Βόλεϊ» και συμμετέχει στην προσπάθεια του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, για την προεδρία της ΕΟΠΕ.

Ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης το 1987, Γιώργος Ντράγκοβιτς, στηρίζει την παράταξη «Όλοι μαζί για το Βόλεϊ» και συμμετέχει στην προσπάθεια του επικεφαλής της, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, για τη διεκδίκηση της Προεδρίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Ο σπουδαίος παλαίμαχος αθλητής του Ολυμπιακού που κατέκτησε 11 πρωταθλήματα Ελλάδας, 9 Κύπελλα και δυο ευρωπαϊκούς τίτλους με τους ερυθρόλευκους σε 15 χρόνια που έμεινε στον σύλλογο, στηρίζει τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και την προσπάθεια του για την προεδρία, τονίζοντας πως ο συνδυασμός «Όλοι μαζί για το Βόλεϊ έχει όραμα και διάθεση για να αναπτύξει το άθλημα στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντράγκοβιτς είναι ένας από τους θρύλους του αθλήματος στη χώρα, ενώ είναι από τους ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνικής Ελλάδος, έχοντας αγωνιστεί με τα χρώματά της 345 φορές.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι διεκδικώ την είσοδο μου στο Δ. Σ.της Ε.Ο.ΠΕ, ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, κατόπιν της πρότασης του συλλόγου στον οποίο αγωνίστηκα τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου.

Από τη στιγμή που ζητήθηκε η βοήθεια μου από τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, αποδέχθηκα με χαρά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στο Ελληνικό Βόλεϊ, την πρόταση και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την κίνηση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ».

Έχουμε διάθεση και όραμα να εργαστούμε μεθοδικά για την αναγκαία ανάπτυξη του Ελληνικού Βόλεϊ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ