Αυτή είναι η λίστα του Ολυμπιακού με τις ακραίες (vids)

Αυτή είναι η λίστα του Ολυμπιακού με τις ακραίες (vids)

Πέντε ονόματα περιλαμβάνει η λίστα των «ερυθρολεύκων» για την ενίσχυση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

H φετινή σεζόν στην Α1 Βόλεϊ Γυναικών δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας και της ανεπάρκειας της ΕΟΠΕ να δώσει λύσεις την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ενισχύσει το ρόστερ του και την επόμενη περίοδο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Για αυτό οι ιθύνοντες του τμήματος τσεκάρουν την αγορά.

Μεγάλη βαρύτητα δίνουν στη θέση της ακραίας και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν πέντε παίκτριες από το εξωτερικό.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να ανανεώσει τη συνεργασία της η Ρίγκαν  Χουντ Σκοτ, η 37χρονη Αμερικανίδα (φώτο) από την οποία υπάρχει ικανοποίηση για την απόδοση της.

Σε ότι αφορά τη λίστα με τις ακραίες, το πρώτο όνομα είναι η Καναδέζα Ντανιέλ Μπρισμπουά, η οποία γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου του 1994 και έχει ύψος 1,80μ. Πέρυσι έπαιξε στη γερμανική Ράμπεν Βίλσμιμπουργκ.

Δεύτερη είναι η Πορτορικανή Ντάλι Σαντάνα, η οποία γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου του 1995, έχει ύψος 1,85 και πέρυσι αγωνίστηκε στην πατρίδα της στην Πινκίν ντε Κοροθάλ.

Η τρίτη επιλογή είναι η Λίντσεϊ Βαντέρ Βέιντε, η οποία γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1997, έχει ύψος 1,91μ. και την προηγούμενη σεζόν ήταν στην Ουγγαρία, στην Μπεκεσκαμπάι Ροπλάντμπα.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Τέιλορ Όγκουστ, η οποία κατάγεται από τις ΗΠΑ, έχει γεννηθεί στις 31 Μαΐου του 1996, έχει ύψος 1,90μ. και πέρυσι ήταν στη γερμανική Πάλμπεργκ, ενώ πρόπερσι έπαιξε στον Άρη.

Το πέμπτο όνομα είναι η Έλι Σίλβι Ουατάρα, η οποία γεννήθηκε στη Ρωσία στις 21 Αυγούστου του 1994, έχει ύψος 1,85μ. και πέρυσι ανήκε στη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ