Επέστρεψε στον Πανναξιακό η Λιάγκη

Επέστρεψε στον Πανναξιακό η Λιάγκη

Η Αθανασία Λιάγκη πραγματοποίησε την επιστροφή της στον Πανναξιακό, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νάξου.

Την επιστροφή της 26 χρονης διαγώνιας, Αθανασίας Λιάγκη, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Πανναξιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επιστροφή της αθλήτριας Αθανασίας Λιάγκη στην γυναικεία ομάδα για την αγωνιστική σεζόν 2021-22

Γεννημένη στον Χολαργό στις 24.11.1995, η Αθανασία Λιάγκη έχει ύψος 183cm αγωνίζεται ως διαγώνια και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 26χρονη αθλήτρια που επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ μετά από 3 χρόνια, ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΓΣ Κερατέας, ενώ έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού ΑΟ, του ΑΟ Μαρκόπουλου και του ΓΣ Ηλιούπολης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην VC Lafèrois (Γαλλία) και Arenal Emevé (Ισπανία)

Υποδεχόμαστε ξανά την Αθανασία Λιάγκη στην οικογένεια μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Για την επιστροφή της στον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η Αθανασία Λιάγκη δήλωσε στο paon.gr:

“Σας ευχαριστώ πολύ για το θερμό σας καλωσόρισμα στην οικογένεια του Πανναξιακού. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά για την Νάξο και την ομάδα βόλεϊ του νησιού και σκοπεύω να δώσω και πάλι το 100% των δεξιοτήτων μου για να διασφαλίσω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μου!

Ελπίζω και εύχομαι, η νέα σεζόν να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα από την πανδημία και να έχουμε στις εξέδρες τον κόσμο μας, που τόσο πολύ τον έχουμε ανάγκη. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Πανναξιακού στο γήπεδο.

Καλό πρωτάθλημα να έχουμε με υγεία πάνω από όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ