Ναράνχο – «Χρειαζόμαστε προσαρμογές»

Ναράνχο – «Χρειαζόμαστε προσαρμογές»

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η Εθνική στο 2ο και 3ο σετ κόντρα στην Πολωνία, που ηττήθηκε με 3-0.

Στην αντίδραση που έβγαλε η εθνική ομάδα στο 2ο και 3ο σετ κόντρα στην Πολωνία στάθηκαν ο Γκιγιέρμο Ναράνχο και η Κωνσταντίνα Βλαχάκη στο τέλος του αγώνα, ο οποίος έληκε 3-0 σετ υπέρ της Πολωνίας.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι υπήρξε βελτίωση στο σερβίς μας, αν και υπήρχαν αρκετά χαμένα, ενώ τόνισε ότι περιμένει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή Γκιγιέρμο Ναράνχο:

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλά φυσικά προσόντα. Στο δεύτερο και τρίτο σετ δεν τα πήγαμε άσχημα, ειδικά μέχρι τα μέσα κάθε σετ. Κάποια λάθη έβαλαν μπροστά την Πολωνία και δυσκολευτήκαμε να μειώσουμε.

Η Πολωνία είναι εξαιρετική ομάδα και είναι δύσκολο να αντιδράσεις όταν σε πιέζει. Είχαμε καλό σερβίς αλλά η Στίσιακ τελείωνε τις επιθέσεις πάνω από το μπλοκ στη γραμμή. Πρέπει να κάνουμε κάποιες προσαρμογές στη συνέχεια».

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Βλαχάκη που έδωσε ενέργεια στην ομάδα σημείωσε: «Πήγαμε καλύτερα σήμερα σε σχέση με την Βουλγαρία. Ήταν μία καλή προετοιμασία για τα επόμενα παιχνίδια που είναι περισσότερο στα μέτρα μας. Από εκεί και πέρα θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα είμαστε έτοιμες να αντεπεξέλθουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ