Τα έργα και οι ημέρες Καραμπέτσου οδήγησαν στο «ναυάγιο» της Εθνικής

Τα έργα και οι ημέρες Καραμπέτσου οδήγησαν στο «ναυάγιο» της Εθνικής

Οι ευθύνες της διοίκησης της ΕΟΠΕ για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και την πορεία της στη διοργάνωση είναι τεράστιες.

Η Ελλάδα γνώρισε την τέταρτη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ, αυτή τη φορά από την Τσεχία και συνέχισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο την παρουσία της στη διοργάνωση.

Οι ελπίδες για πρόκριση στους «16» αποδείχθηκαν φρούδες και η ευθύνη για τον πρόωρο και άδοξο αποκλεισμό βαραίνει πρώτο από όλους τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Καραμπέτσο.

Αυτός ήταν που… ανέχθηκε την απουσία του Ναράνχο για 15 ημέρες από την προετοιμασία της εθνικής. Ναι καλά διαβάσατε! Ενώ η Εθνική μας ομάδα προετοιμαζόταν στην Κρήτη για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρισκόταν στην Ισπανία για.. διακοπές και οι προπονήσεις πραγματοποιούνταν με τον βοηθό του!

Ενδεχομένως να αποτελεί και παγκόσμια πρωτοτυπία, να προετοιμάζεται μια ομάδα για τη συμμετοχή της σε μια διοργάνωση, χωρίς τον προπονητή της!

Σίγουρα ωστόσο αποτελεί ντροπή, να αποδέχεται ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, να συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Μια ακόμα επιλογή που αποδείχθηκε λανθασμένη και είχε ως αποτέλεσμα την αποκαρδιωτική πορεία της Εθνικής μας, ήταν και αυτή των αντιπάλων που αντιμετώπισε στα φιλικά. Έφερε η ΕΟΠΕ για φιλικά τις αδύναμες ομάδες του Αζερμπαϊτζάν, της Ουκρανίας και της Σλοβενίας, νίκησε η Εθνική μας ομάδας, κρύφτηκαν κάτω από το χαλί τα προβλήματα! Γιατί μόλις άρχισαν τα επίσημα ματς, ξεκίνησε και ο αγωνιστικός κατήφορος, με αποκορύφωμα την προχθεσινή ήττα από την Ισπανία! Μια χώρα που το πρωτάθλημα βόλεϊ βρίσκεται σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Πανηγύριζαν αυτοί που κρατούν τις τύχες του ελληνικού βόλεϊ στα χέρια τους για την παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, παραγνωρίζοντας ότι από το «ταμπλό» των συμμετοχών, αυξήθηκε από τις 16 ομάδες στις 24. Διαφορετικά το πιο πιθανό ήταν να μην βλέπαμε την Εθνική μας εκεί.

Οι ευθύνες της διοίκησης της ΕΟΠΕ για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και την πορεία της στη διοργάνωση είναι τεράστιες. Δεδομένα οι αθλήτριες είναι οι τελευταίες που φταίνε για αυτή την εικόνα. Αλλά τα έργα και οι ημέρες του Γιώργου Καραμπέτσου, οδηγούν στην αφάνεια και την ανυποληψία το ελληνικό βόλεϊ.

Σε φυσιολογικές συνθήκες, ο Γιώργος Καραμπέτσος όφειλε να παραιτηθεί μετά το τελευταίο κάζο της Εθνικής.

Αλλά δυστυχώς το μόνο που ξέρει και τον απασχολεί στο τέλος, είναι να κρατάει σε έναν άλλο πάγκο, αυτό της Εθνικής Ανδρών, τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο. Για να είναι πιο ελαφρύ το κόστος. Και ας είναι… στήριγμα ο Τάκης Μαλακατές. Ναι, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με τον οποίο κάνει και άλλες δουλίτσες (είναι και στην Διαύγεια)…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ