Ο… αειθαλής Προύσαλης, MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο… αειθαλής Προύσαλης, MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο 38χρονος Κώστας Προύσαλης του Ηρακλή, κατάφερε στα 38 του, να πάρει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτης της 20ης αγωνιστικής της Volley League.

O διεθνής πασαδόρος του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 Κώστας Προύσαλης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 20ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2017-18.

Ο μπαρουτοκαπνισμένος, γεννημένος στις 6/10/80 πασαδόρος, οδήγησε τον Ηρακλή σε νίκη επί του Παμβοχαϊκού στο Βραχάτι με 3-1. Είχε πιάνοντας εξαιρετική απόδοση με δυνατά του σημεία την καλή υποδοχή και την αξιοποίηση όλων των συμπαικτών του με ταχύτητα στην ανάπτυξη. Παράλληλα σημείωσε 3 πόντους και είχε που προήλθαν από 2 επιθέσεις (2/3) και έναν άσσο. Πολύτιμη ήταν η συμβολή του και στην άμυνα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Προύσαλη με αφορμή τη βράβευσή του:

«Το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα και το πιο σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας. Δεν θέλω να αφιερώσω κάπου συγκεκριμένα αυτή τη διάκριση διότι ίσως αδικήσω κάποιον που με έχει βοηθήσει. Είναι διάκριση όλης της ομάδας και όλων των συμπαικτών μου. Θεωρώ τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού από τις πιο σημαντικές διότι μας καθιέρωσε στην 4η θέση και μας κάνει να έχουμε βλέψεις για πιο ψηλά.

Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Από τότε που οι φίλοι του Ηρακλή από τις ΗΠΑ βοήθησαν το τμήμα η ομάδα έχει ανέβει πολύ. Μακάρι να διατηρηθεί αυτή η βοήθεια ώστε ο Ηρακλής να περάσει τα δύσκολα και να στοχεύσει και πάλι τους τίτλους. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά. Είμαι σε καλή φάση, παίζω μεστό βόλεϊ, είμαι καλά σωματικά και παίζω ελεύθερα. Έχουμε μπροστά μας δύσκολο αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς.

Πρέπει να παίξουμε κοντά στο 100%. Μέχρι τώρα τις μοναδικές ομάδες που δεν έχουμε νικήσει εφέτος είναι ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός Πειραιώς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο Εθνικός δεν θα έρθει για να χάσει και εμείς βλέπουμε το στόχο της τετράδας και ίσως κάνουμε και έκπληξη με την 3η θέση πάνω στο νήμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ