Παναθηναϊκός – Ο Άξελ Γιάκομπσεν νέος αρχηγός της ομάδας

Παναθηναϊκός – Ο Άξελ Γιάκομπσεν νέος αρχηγός της ομάδας

Η αποχώρηση του Σωτήρη Πανταλέοντα από τον Παναθηναϊκό οδήγησε και σε αλλαγή στην αρχηγία της ομάδας, με τον Άξελ Γιάκομπσεν να αναλαμβάνει πλέον τον συγκεκριμένο ρόλο.

Η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς ένα από τους πιο πιστούς στρατιώτες του συλλόγου, ο Σωτήρης Πανταλέων είδε τη φανέλα του με τον αριθμό 14, στην οροφή του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο εμβληματικός αρχηγός του τριφυλλιού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ο Παναθηναϊκός τον τίμησε όπως του άξιζε. Ο Πανταλέων δεν αποχωρεί από τα δρώμενα του συλλόγου, αλλά θα συνεχίσει να συνεισφέρει μέσα από τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στα «πράσινα» τμήματα.

Ωστόσο, υπήρχε μια εκκρεμότητα που έπρεπε να λυθεί και αφορούσε τον άνθρωπο που θα αποτελέσει τον αρχηγό της ομάδας βόλεϊ. Ο Παναθηναϊκός έδωσε απάντηση στο δίλημμα, επιλέγοντας τον Δανό πασαδόρο, Άξελ Γιάκομπσεν για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ο Γιάκομπσεν άσκησε ήδη τα νέα του καθήκοντα στο φιλικό που έδωσαν οι πράσινοι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, όπου μεταξύ αποκαλύφθηκε και η εντυπωσιακή εκτός έδρας εμφάνιση για τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ