Με αυτόν τον προπονητή βόλει μίλησε ο Ολυμπιακός

Με αυτόν τον προπονητή βόλει μίλησε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση του για το νέο τεχνικό που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας, έχοντας επαφές με όνομα από το πάνω ράφι.

Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Καζαζή η ομάδα βόλει του Ολυμπιακού συνεχίζει την αναζήτηση του ανθρώπου που θα διαδεχθεί τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Η λίστα με τους υποψήφιους είναι μεγάλη, ωστόσο το όνομα που ξεχώρισε ήταν αυτό του σπουδαίου Ιταλού τεχνικού Αλμπέρτο Τζουλιάνι, που κατέκτησε το 2019 και το 2021 το αργυρό μετάλλιο με την Σλοβενία (με παίκτη τον Άλεν Παγένγκ)στο Ευρωβόλεϊ.

Ο Τζουλιάνι γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1964, έχει στο παλμαρέ του, το Κύπελλο Συνομοσπονδίας με το Κούνεο το 2010 και δούλεψε σε μεγάλες ομάδες όπως η Μαστεράτα, η Πιατσέντσα, η Βερόνα και στην Τουρκία με τη Χάλκμπανκ κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα. Ταυτόχρονα είναι προπονητής της Σλοβενίας και τον Οκτώβριιο ξεκίνησε στην πολωνική Ρεζόβια, αλλά διέκοψαν πρόσφατα τη συνεργασία τους και αντικαταστάθηκε από τον σπουδαίο Αργεντίνο Μέντες.

Ο Ιταλός ο οποίος πληροφορήθηκε από τον μάνατζερ για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, επικοινώνησε ο ίδιος με τους Πειραιώτες, τονίζοντας τους πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για αυτόν η πρόταση τους, ωστόσο έπειτα από εργασία χειμώνα-καλοκαίρι σε κλαμπ αλλά και στην εθνική Σλοβενίας, επιθυμεί να παραμείνει για λίγο εκτός πάγκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ