Εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Εύοσμο (0-3)

Εύκολο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Εύοσμο (0-3)

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου, επικρατώντας με 3-0 σετ εκτός έδρας.

Ένα εύκολο απόγευμα στον Εύοσμο είχε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, επικρατώντας χωρίς να δυσκολευτεί του τοπικού Αίαντα με 3-0 σετ για την 15η αγωνιστική και πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκης της στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτριες του Κάρλο Παρίσι ήταν κυριαρχικές σε ολόκληρο το διάστημα του αγώνα, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στις αντίπαλες τους να κάνουν το παιχνίδι τους και να φανού ακόμα πιο ανταγωνιστικές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ντεμπούτο με τις Πειραιώτισσες έκανε η Τέιλορ Άγκοστ.

Έτσι οι Ερυθρόλευκες έφτασαν τους 36 βαθμούς σε 15 ματς παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (πίσω από τον Παναθηναϊκό), ενώ η ομάδα του Αίαντα παραμένει τελευταία έχοντας συγκεντρώσει μόλις 4 πόντους.

Πλέον ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, που ακολουθεί στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Τα σετ: 13-25, 11-25, 16-25

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ