Αυτός ήρθε στην Αθήνα – Τον ανακοινώνει ο Ολυμπιακός το απόγευμα (vids)

Αυτός ήρθε στην Αθήνα – Τον ανακοινώνει ο Ολυμπιακός το απόγευμα (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρνει παίκτη εντός της ημέρας στην Ελλάδα και ενισχύεται σημαντικά ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης (27/1) ο Εσθονός διαγώνιος, Ρενέ Τέπαν, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον έμπειρο διαγώνιο, ενώ έχει συμφωνήσει και στις τελικές λεπτομέρειες με την Τοκάτ Μπελεντίγιε, στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Ο Εσθονός αναμενόταν την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα για να επισημοποιήσει το deal, ωστόσο καθυστέρησε η άφιξη του με αποτέλεσμα να «πατήσει» το πόδι του στο Ελευθέριος Βενιζέλος σήμερα. Ο Τέπαν εφόσον περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Ο Τέπαν στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ιταλία και Γαλλία και είναι ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου που θα ανεβάσει «σκάλες» τους ερυθρόλευκους στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσον αφορά την καριέρα του Εσθονού, ξεκίνησε από την εσθονική Παρνού και συνέχισε σε Ταρτού, Σίτα ντε Καστέλο (Ιταλία), Ίνσμπρουγκ (Αυστρία, 2 πρωταθλήματα), Τρεντίνο (Ιταλία) και Μπελσάτοφ (Πολωνία).

Εκεί κατέκτησε το Σούπερ Καπ και έφτασε ως τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τους Πολωνούς έχει περάσει μεταξύ άλλων από τη Πουατιέ (Γαλλία) και τη Μασέικ(Βέλγιο), ενώ κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού επέστρεψε στην πατρίδα του και την Ταλίν (Εσθονία), όπου κατέκτησε το νταμπλ, προτού μεταγραφεί τη φετινή σεζόν στην Τοκάτ (Τουρκία). Αξίζει να σημειωθεί πως είναι βασικός και αναντικατάστατος στην εθνική ομάδα της χώρας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ