Φέρτε ένα σύννεφο να πέσουμε – Χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Φέρτε ένα σύννεφο να πέσουμε – Χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Φοβερά προβλέψιμα όλα, έμεινε η ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, λόγω κωλυσιεργίας της ΕΣΑΠ, που θυμήθηκε να τον τιμωρήσει... τρεις μήνες μετά!

Ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να παίξει χωρίς κόσμο στο αποψινό κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στον Ρέντη, καθώς έμεινε η ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, σε μια αν μη τι άλλο προβλέψιμη απόφαση από την ΕΣΑΠ

Οι ερυθρόλευκοι που είχαν τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν εκτός γηπέδου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πριν από τρεις μήνες (13/12), τελικά πληρώνουν και με το παραπάνω την κωλυσιεργία της Λίγκας στο να βγάλει απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός τιμωρείται με… τρεις μήνες καθυστέρηση κι αφού εξέτισε τη μία αγωνιστική με αντίπαλο τον Μίλωνα για το Κύπελλο, καλείται να δώσει και το σημερινό ματς χωρίς κόσμο. Μόνο που το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι κομβικής σημασίας για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Ολυμπιακό να πληρώνει την εξάντληση αυστηρότητας στην απόφαση εις βάρος του και την απίστευτη ολιγωρία της Λίγκας. Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα… αλλοιωμένο, την ίδια ώρα μάλιστα που το δυο μέτρα και δυο σταθμά συνεχίζει να ισχύει.

Ο δις υπότροπος Παναθηναϊκός βλέπει τις τιμωρίες του για όσα έγιναν με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να μη διπλασιάζονται και έτσι να εκτίει τις ποινές του με υποδεέστερους αντιπάλους, όπως η Κηφισιά και ο Μίλωνας, ενώ θα έχει κανονικά κόσμο, όταν παίξει με τον Ολυμπιακό. Τα πλέι οφ της Volley League πριν καν ξεκινήσουν υπάρχει αλλοίωση, με τον Ολυμπιακό να καλείται να πάει κόντρα σε όλους και σε όλα και χωρίς κόσμο σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς και τον Παναθηναϊκό παρότι είναι υπότροπος εις διπλούν να μην τιμωρείται με παραπάνω από μία αγωνιστική. Και αυτή σε αδιάφορο ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ