Τζουλιάνι: «Ελπίζω να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα»

Τζουλιάνι: «Ελπίζω να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ερυθρόλευκοι.

Στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά με 3-0 σετ, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Ιταλός τεχνικός των Πειραιωτών αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει στο τρίτο σετ τον ανέτοιμο Πάβλε Πέριτς, ο οποίος αγωνίστηκε έχοντας κάνει μόλις μια προπόνηση τις τελευταίες δέκα ημέρες, ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ (16-14) είδε τον Αλεν Παγιένκ να γυρνάει το πόδι του και να αποχωρεί υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

«Σίγουρα, ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς, παρά την καλή υποδοχή, δεν παίξαμε καλά στο side out και δεν καταφέραμε διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τώρα, ελπίζω να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα και να δω αντίδραση στο επόμενο ματς από τους παίκτες μου», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός της πειραϊκής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ