Ολυμπιακός – Κηφισιά 3-0

Ολυμπιακός – Κηφισιά 3-0

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας με 3-0 της Κηφισιάς στον Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του κόντρα στην Κηφισιά και παρά την απουσία του τραυματία Παγένκ, νίκησε με 3-0 εύκολα στον Ρέντη και έδειξε έτοιμος για το Final Four του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε περίπου 1,5 ώρα και πλέον στρέφεται στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, με τον O Πέριτς να είναι πρώτος σκόρερ με 16 πόντους.

Οι ερυθρόλευκοι με τη νίκη αυτή έφτασαν τους 20 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, που αγωνίζεται το Σάββατο κόντρα στον Φοίνικα στη Σύρου. Η Κηφισιά έμεινε στους δύο βαθμούς και την πέμπτη θέση.

Για τον Ολυμπιακό, οι απουσίες των Παγένκ και Μαρκς δεν επηρέασαν την ομάδα, με τον Τζουλιάνι να βάζει τον Μίχαλι ως διαγώνιο και να ανταπεξέρχεται στο ματς με την ομάδα των βορείων προαστίων.

Οι Πειραιώτες στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο final-4 του Κυπέλλου. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά στις 31 Μαρτίου.

Τα σετ: 25-11, 25-18, 25-23

Ολυμπιακός: Στιβαχτής, Μιγιαήλοβιτς 11, Ανδρεάδης 5, Τέπαν 13, Ζουπάνι 9, Πέριτς 17, / Ζήσης (λ. 89% υποδοχή, 56% αρ.) / Χαραλαμπίδης, Τζιάβρας (λ.), Δαλακούρας 1, Εφρεμίδης 1.

Κηφισιά: Ντε Βίγιερ, Ροντρίγκο 8, Κωτσάκης 2, Σπιλώτης 5, Λινάρδος 6, Μιχάλ 7, Σονάκης (λ. 78% υποδοχή, 56%αρ.), Παπαδόπουλος 5, Κασάμπαλης 1, Κωστόπουλος, Κοντοστάθης (λ.)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ