Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για το 2-1

Ολυμπιακός: Με τον κόσμο του για το 2-1

Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα της Παρασκευής (6/5, 18:00) θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη στον τρίτο τελικό της Volley League και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το 2-1!

Με στόχο το 2-1 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, αγωνίζεται την Παρασκευή (6/5) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στις 18:00 (OSFP TV) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο του τρίτου τελικού της Volley League.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, μετά την ήττα (3-1) από τις «πράσινες» στον δεύτερο τελικό στο κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι, επιστρέφουν στο Ρέντη και θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, ώστε να πάρουν ξανά το προβάδισμα στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, κάνοντας το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του τίτλου.

Κάρλο Παρίζι: «Στο προηγούμενο ματς, χάσαμε το δεύτερο… σετ. Η σειρά κρίνεται στα τρία και πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη! Προετοιμαζόμαστε για τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό και σίγουρα, θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, τόσο στην ψυχολογία και τη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, όσο και κάποια τεχνικά κομμάτια, όπως στο σερβίς, στην μπλοκ-άμυνα, αλλά και στις επιθέσεις μας, γιατί αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες, όπως ξέρουμε. Θεωρώ, ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα».

Αρέτα Κονόμη: «Αύριο, είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, το οποίο θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό μας στόχο, αν κερδίσουμε. Η ομάδα δουλεύει ήδη πάνω στα λάθη που έγιναν στον προηγούμενο τελικό. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο, για να πάρουμε τη νίκη, καθώς είναι μονόδρομος για εμάς και για τη διεκδίκηση του τίτλου. Η παρουσία του κόσμου μας στο Ρέντη θα μας βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου που έχουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ