Ολυμπιακός: Στήριξη και χειροκρότημα στις Ερυθρόλευκες

Ολυμπιακός: Στήριξη και χειροκρότημα στις Ερυθρόλευκες

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, παρά την απώλεια του τίτλου, μετά το τέλος της αναμέτρησης στήριξε και χειροκρότησε τις Ερυθρόλευκες, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους.

Ολοκληρώθηκαν οι τελικοί της Volley League Γυναικών, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» με 3-1 σετ και με 3-2 να κατακτά τον τίτλο.

Οι Πράσινες πήραν το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 2011, σε μια δυνατή σειρά, με σπουδαία παιχνίδια, τα οποία κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Όπως ο πέμπτος τελικός στον Ρέντη.  Οι Ερυθρόλευκες προηγήθηκαν με 1-0 και είχαν τρεις ευκαιρία για να κάνουν το 2-0, αλλά δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν και οι Πράσινες ισοφάρισαν σε 1-1. Μια εξέλιξη που επηρέασε την ομάδα του Κάρλο Παρίζι, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη με 3-1.

Παρά την ήττα και την απώλεια του πρωταθλήματος, ο κόσμος του Ολυμπιακού, που είχε… εξαφανίσει τα εισιτήρια του πέμπτου τελικού (σ.σ δεν ίσχυε η είσοδος με κάρτα μέλους, παρά μόνο με εισιτήριο), χειροκρότησε τις Ερυθρόλευκες, για την προσπάθειά τους, αλλά και για τις στιγμές χαράς και περηφάνιας που τους έχουν χαρίσει τα τελευταία 10 χρόνια.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού ήταν πρωταθλήτρια για εννιά σερί χρόνια και αυτό δεν το ξεχνάει ο κόσμος του πειραϊκού συλλόγου, που στάθηκε δίπλα στον Κάρλο Παρίζι και τις παίκτριές του από τον πρώτο έως τον τελευταίο πόντο και μετά το τέλος της αναμέτρησης αποθέωσαν τις Ερυθρόλευκες.

Περισσότεροι από 1.500 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και απέδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους, σε μια ομάδα που είχε οκτώ συνεχόμενα πρωταθλήματα (σ.σ πέρσι δεν ολοκληρώθηκε λόγω κορωνοϊού), εννιά σερί Κύπελλα, επτά διαδοχικά νταμπλ και ένα ευρωπαϊκό.

Ένα παιχνίδι στο οποίο δε συνέβη το παραμικρό, με τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου να αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι στηρίζει όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, όχι μόνο στα καλά, αλλά και στα άσχημα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που φορούν τον δαφνοστεφανομένο έφηβο στο στήθος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ