Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο ο Μικέλι για την ομάδα βόλεϊ γυναικών

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο ο Μικέλι για την ομάδα βόλεϊ γυναικών

Τον πολύ έμπειρο και επιτυχημένο Λορέντζο Μικέλι, φέρεται να έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός για τη θέση του προπονητή στο τμήμα βόλεϊ γυναικών.

Τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει ο Ολυμπιακός, όσον αφορά το τμήμα βόλεϊ των γυναικών.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει να επιστρέψει πιο δυνατή και να «χτυπήσει» και πάλι το πρωτάθλημα. Ήδη στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν «κυκλώσει» το πρώτο όνομα για τη θέση του προπονητή. Ο λόγος για τον Ιταλό, Λορέντζο Μικέλι.

Μια εξαιρετική περίπτωση για τον ερυθρόλευκο πάγκο. Πρόκειται για ένα πολύ «δυνατό» όνομα έχοντας προπονήσει κατά σειρά τις Robur Tiboni Ulbino, Marche, πριν κάνει το μεγάλο άλμα, αναλαμβάνοντας τις πολύ επιτυχημένες, Πάντοβα, Μπέργκαμο και Μόντενα.

Μάλιστα, με την Μπέργκαμο, ο Ιταλός κόουτς κατέκτησε δύο σερί Τσάμπιονς Λιγκ, τις χρονιές 2009 και 2010, ενώ έχει βρεθεί τόσο στην Τουρκία όσο και στην Πολωνία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το όνομα του Μικέλι μόνο τυχαίο δεν είναι και ο Ολυμπιακός θα έχει σίγουρα μεγάλο ανταγωνισμό για να καταφέρει να φέρει ένα τόσο μεγάλο όνομα στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ