Ανακοίνωσε Γεωργίου ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Γεωργίου ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 23χρονου Έλληνα πασαδόρου, Άγγελου Γεωργίου.

Μετά τις προσθήκες των Κωστόπουλου και Γκρουμούσα, ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε σήμερα (25/08) και την απόκτηση του Άγγελου Γεωργίου.

Ο 23χρονος Έλληνας αθλητής, που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον ΑΣ Κερκής Σάμου, θα είναι ο δεύτερος πασαδόρος της ομάδας, πίσω από τον αρχηγό Γιάκομπσεν.

Διαβάστε επίσης: Τι γράφουν σήμερα οι Πορτογάλοι για τον Αλεξανδρόπουλο και τη Σπόρτινγκ

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άγγελο Γεωργίου στην ανδρική ομάδα βόλεϊ για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη για τους πρωταθλητές Ελλάδας αφού ενίσχυσαν το ρόστερ τους με τον πασαδόρο Άγγελο Γεωργίου.

Ο 23χρονος αθλητής (1.85μ.) γεννημένος στο Βραχάτι θα ενισχύσει το «τριφύλλι» με στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί η ομάδα στους πέντε θεσμούς που συμμετέχει φέτος.

Αναλυτικά το βιογραφικό του

2020-2022 Κέρκης Σάμου

2019-2020 ΝΟΠΕΡ

2010-2018 Παμβοχαϊκός

2018-2019 Κέρκης Σάμου

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com τόνισε «Είναι μεγάλη μου χαρά που τη φετινή αγωνιστική σεζόν θα βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, μια ομάδα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστει. Ανυπομονώ να βρεθώ μπροστά στους φιλάθλους της ομαδας και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων μας. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητη για την εμπιστοσύνη τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ