«Πρώτη» με υψηλές βλέψεις για την ΑΕΚ

«Πρώτη» με υψηλές βλέψεις για την ΑΕΚ

Την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε τη Δευτέρα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 29/8, στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Ηρακλείου, η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Μία σεζόν στην οποία η Ένωση έχει θέσει τους υψηλότερους δυνατούς στόχους.

Τις αθλήτριες της ΑΕΚ, καλωσόρισαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, ο γενικός αρχηγός του Σωματείου, Ηλίας Χατσίκας και ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, Λευτέρης Αρχόντης.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Super League

Ο Αλέξης Αλεξίου, στην ομιλία του προς τις αθλήτριες, τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας καλωσορίσω στην ΑΕΚ. Οι προσδοκίες για τη νέα σεζόν είναι πολύ υψηλές. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η καθεμία από εσάς, είναι η καλύτερη στη θέση της. Περιμένουμε κι άλλες αθλήτριες, που έχουν άδεια και απουσιάζουν. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε 1-2 προσθήκες ακόμα, αναλόγως τι θα δει και ο κόουτς. Δεν χρειάζεται άγχος. Αρκεί να δώσετε τα πάντα στο γήπεδο. Προέχει να γίνετε ομάδα με χημεία και ομοιογένεια. Να γίνετε μια οικογένεια. Έχετε όλες εμπειρία και έχετε παίξει σε υψηλό επίπεδο. Είστε κοπέλες με ευφυία και επαγγελματισμό. Και γι’ αυτό σας επιλέξαμε να είστε φέτος στην ομάδα μας. Θεωρώ ότι θα πάνε όλα καλά. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Θα πάμε βήμα-βήμα. Υπάρχει κόσμος που θα είναι συνεχώς δίπλα σας σε καθημερινή βάση από την ΑΕΚ. Όχι μόνο για το αγωνιστικό σκέλος. Δεν θέλω να σας απασχολεί τίποτα άλλο. Όλα λύνονται. Η ΑΕΚ έχει σηματοδοτήσει πολλούς χρυσούς σταθμούς στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Και γι’ αυτό θέλω να ενημερωθείτε για όλα. Πάνω απ’ όλα, όμως, η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα για τον τρόπο που ιδρύθηκε, αλλά και για το πώς συνεχίζονται οι αξίες της. Αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος αν δεν συμμετέχει σε αυτόν τον σύλλογο. Θέλω να καταλάβετε τι παραπάνω ιστορικά είναι η ΑΕΚ απ’ όλες τις άλλες ομάδες. Να έχετε στο μυαλό σας ότι είστε οι καλύτερες. Δεν υπολείπεστε σε τίποτα. Ποτέ να μην κατεβάζετε το βλέμμα σας, απέναντι στις αθλήτριες που θα είναι στην άλλη πλευρά του φιλέ. Πάντα να το κάνουν αυτές. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, να έχετε υγεία και θα τα λέμε πιο συχνά».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Χατσίκας συμπλήρωσε: «Και από πλευράς μου, καλώς ήρθατε στην ομάδα μας. Σίγουρα έχετε αγωνιστεί και σε άλλα μεγάλα σωματεία, αλλά εδώ θα καταλάβετε ότι η ΑΕΚ είναι κάτι διαφορετικό και σίγουρα ο πιο ιστορικός σύλλογος. Ο στόχος μου, επειδή υπήρξα 17 χρόνια αθλητής, είναι μέσω εμού, η διοίκηση να νιώθει τον αθλητή. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει εσείς πρώτες να σέβεστε τη φανέλα και να αγαπήσετε την ομάδα μας. Ο κόσμος μας θα είναι κοντά σας. Από την εμπειρία μου στο χάντμπολ της ΑΕΚ, σας λέω ότι αυτό που προκαλεί ο κόσμος της ΑΕΚ στην ομάδα είναι ανεπανάληπτο. Και είμαι σίγουρος ότι χάρη σε σας, θα συμβεί και στο βόλεϊ».

Τέλος, ο Λευτέρης Αρχόντης επισήμανε, μιλώντας στις αθλήτριες της ομάδας: «Εγώ θέλω να το πάω ένα μικρό βήμα παραπάνω απ’ ότι είπε ο πρόεδρος. Και να πω ότι η ΑΕΚ πάντα στοχεύει στην κορυφή και φέτος μπορεί να το καταφέρει με εσάς. Είστε πολύ καλές αθλήτριες και θέλουμε να είμαστε ψηλά. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, για ό,τι χρειαστείτε. Και η διοίκηση και η Διεύθυνση Επικοινωνίας και τα γραφεία. Να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».

Από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Γιαμίλα Νίζετιτς, Ροσίρ Καλντερόν και Γκισέλ Σίλβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ