Διπλό «χτύπημα» με Καλαντάτζε και Νώτη η ΑΕΚ

Διπλό «χτύπημα» με Καλαντάτζε και Νώτη η ΑΕΚ

Άννα Καλαντάτζε και Πηνελόπη Νώτη θα αγωνίζονται με τη φανέλα της ΑΕΚ για τον επόμενο χρόνο.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τις Άννα Καλαντάτζε και Πηνελόπη Νώτη.

Και οι δύο αθλήτριες υπέγραψαν συμβόλαιο για έναν χρόνο με την Ένωση η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Μετά τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ στο «κόλπο» για Ιονίτα (vid)

Η ανακοίνωση της Καλαντάτζε:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άννα Καλαντάτζε. Η 25χρονη (13/08/1997) διεθνής κεντρική, ύψους 1,82 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

H Άννα Καλαντάτζε ξεκίνησε την καριέρα της από την Ελπίδα Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης το 2010, παραμένοντας στην ομάδα μέχρι το 2017. Εν συνεχεία, αγωνίστηκε σε Πανναξιακό και Θήρα, ενώ το 2019 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Το 2020 ανηφόρισε ξανά στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον οποίο ολοκλήρωσε τη περσινή σεζόν, ενώ με τους «ασπρόμαυρους» κατέκτησε και ένα Κύπελλο Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν διεθνής με τις εθνικές ομάδες των κορασίδων και νεανίδων, ενώ είναι μέλος και της Εθνικής μας ομάδας γυναικών.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Άννα Καλαντάτζε δήλωσε στο aek.gr: «Χαίρομαι πολύ που φέτος θα είμαι ντυμένη στα κιτρινόμαυρα. Ελπίζω να έχουμε μια χρόνια γεμάτη όμορφες στιγμές και υγεία. Και με την ομάδα, να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Περιμένω τη στήριξη του κόσμου και στο βόλεϊ, που γνωρίζω πως έχει δυναμική παρουσία και αναμένω να δω το νέο γήπεδο, την “Αγια-Σοφιά” από κοντά».

Άννα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Η ανακοίνωση της Νώτη:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Πηνελόπη Νώτη. Η 25χρονη (07/08/1997) ακραία, ύψους 1,87 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Πηνελόπη Νώτη ξεκίνησε την καριέρα της το 2007 από τον Επίκουρο Πολίχνης, ενώ το 2009 μεταφέρθηκε στον τοπικό Πήγασο. Δύο χρόνια μετά επέστρεψε στον Επίκουρο, ενώ το 2012 μεταγράφτηκε στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, όπου έμεινε μέχρι το 2017. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στους Μακεδόνες Αξιού και τη σεζόν 2019-20 στον Πανναξιακό. Ύστερα, έπαιξε στην Κόρινθο και τον ΧΑΝΘ ενώ τελείωσε τη σεζόν με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, όπου και επέστρεψε.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Πηνελόπη Νώτη δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που φέτος θα αγωνίζομαι σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες, που θέτει κάθε χρόνο και υψηλότερους στόχους. Θελω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και να εύχηθω να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, εκπληρώνοντας τους στόχους μας».

Πηνελόπη, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ