Απίστευτο: Παίκτης του Ολυμπιακού έσκασε την μπάλα σε σερβίς (pics)

Απίστευτο: Παίκτης του Ολυμπιακού έσκασε την μπάλα σε σερβίς (pics)

Ένα εντυπωσιακό περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Μίλωνα.

Ο Ολυμπιακός έκανε πρεμιέρα χθες Δεύτερα (24/10) στη φετινή Volleyleague κόντρα στον Μίλωνα, του οποίου και επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 σετ, ξεκινώντας έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Πέραν όμως της πολύ καλής εμφάνισης των Ερυθρόλευκων που έφερε και το θετικό αποτέλεσμα, στο «Μελίνα Μερκούρη» έλαβε χώρα και ένα τρομερό περιστατικό που δεν το βλέπουμε συχνά. Πρωταγωνιστής σε αυτό ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο.

Ο Κουβανός ακραίος των Πειραιωτών κατάφερε να σκάσει την μπάλα σε προσπάθειά του να σερβίρει! Είναι χαρακτηριστικό πως η μπάλα χτύπησε με ταχύτητα 120 χλμ στο τάραφλεξ πριν… διαλυθεί, αποκτώντας μια μεγάλη λακούβα από τη δύναμη του χτυπήματος.

Αν και το περιστατικό είναι περίεργο, η εκτελεστική δεινότητα του Ιντάλγκο στα σερβίς δεν είναι καθόλου. Καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό σέρβερ που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Μάλιστα με τον Μίλωνα μέτρησε και 6 άσσους!

Όπως ήταν φυσικό ο Κουβανός αποφάσισε να πάρει ως ενθύμιο την μπάλα, μετά το ματς, κρατώντας έτσι ένα… παράσημο από το εν λόγω παιχνίδι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ