Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Νέα ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης για τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Νέα ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης για τους «πράσινους»

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά με 2-0 σετ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και με πρωταγωνιστή τον Ερνάντεζ επικράτησε με 3-2, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του League Cup.

Ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στα σετ με 2-0 κατάφεραν να πάρουν τελικά την νίκη με 3-2, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ερνάντεζ.

Στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι θέλει τη νίκη με 3-0 ή 3-1 για να προκριθεί, με 3-2 προκρίνεται ο Παναθηναϊκός, όπως και με νίκη με οποιαδήποτε διαφορά στα σετ.

Διαβάστε επίσης: Το πιο ενδιαφέρον πρότζεκτ του ελληνικού τένις: Το ΟΑΚΑ, ο Τσιτσιπάς και η ευκαιρία για 20.000 κόσμο! (pic+vid)

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ φεύγει με ήττα από τον Άγιο Θωμά σε δεύτερο φετινό παιχνίδι. Οι «ασπρόμαυροι» έδειχναν να έχουν τη νίκη στα χέρια τους, προηγήθηκαν άνετα με 2-0, είχαν στο 3ο σετ 5 άσους, αλλά μετά το 1-2 σαν να κατέρρευσαν με τον Παναθηναϊκό να κατακτά με ευκολία το 4ο και 5ο σετ και μαζί και το προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» του League Cup.

Τα σετ: 21-25, 19-25, 26-24, 25-16, 15-8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ