ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3: Πήραν το ντέρμπι οι «πράσινοι»

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3: Πήραν το ντέρμπι οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε το ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 3-1 σετ στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague ανδρών.

Oι δύο ομάδες πήραν από ένα σετ στην αρχή του ματς, με τους «πράσινους» να είναι εκείνοι που έφτασαν στην κατάκτηση των επόμενων δύο, που τους χάρισαν και το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι το «τριφύλλι» είναι στη δεύτερη θέση, σε ισοβαθμία με τους Θεσσαλονικείς στους 24 πόντους.

Το πρώτο σετ είχε τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή, με τους φιλοξενούμενους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και εν τέλει να καταφέρνουν να κάνουν το 1-0 επικρατώντας με το 25-18.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε πλήρως, παίρνοντας από την αρχή τα ηνία του αγώνα, μην επιτρέποντας στους «πράσινους» να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, φτάνοντας έτσι στο άνετο 25-16.

Το τρίτο σετ ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και καμία να μην μπορεί να ξεφύγει. Ωστόσο, το «τριφύλλι» ήταν αυτό που άντεξε στα κρίσιμα και έφτασε στο 26-24 για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με 2-1.

Στο τελευταίο σετ δεν άλλαξαν τα πράγματα με τους δύο αντιπάλους να δίνουν τεράστια μάχη ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο των 25 πόντων. Και πάλι όμως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες, κερδίζοντας με 36-34 για το τελικό 3-1.

Τα σετ: 18-25, 25-16, 24-26, 34-36

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ