Παναθηναϊκός – Οριόν 1-3 : Γλίτωσε το κάζο και περιμένει τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός – Οριόν 1-3 : Γλίτωσε το κάζο και περιμένει τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός δεν προστάτευσε το 1-3 του πρώτου αγώνα στην Ολλανδία απέναντι στην Οριόν, έχασε 3 σετ στη ρεβάνς, ωστόσο στο «Χρυσό Σετ» επικράτησε με 15-12 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του CEV Challenge Cup, εκεί που περιμένει τον Ολυμπιακό.

Σε θρίλερ μετέτρεψε τον αγώνα ρεβάνς της φάσης των «8» του CEV Challenge Cup ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να χάνουν τρία σετ από την Οριόν και να χρειάζεται να επικρατήσουν με 15-12 στο καθοριστικό «Χρυσό Σετ» των Ολλανδών για να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Εκεί όπου είναι πολύ πιθανό να κοντραριστούν με τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να αγωνίζονται αύριο (26/1) στη Ρουμανία κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου, στη ρεβάνς του 3-1 του πρώτου αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ποιος Γιοβάνοβιτς; Αυτός πήγε τον Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό – Το πρόσωπο κλειδί του deal – Στα 3,1 εκατ. ευρώ έκλεισε η μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αλαζονικός και κατώτερος των περιστάσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, οι Ολλανδοί κατάφεραν να πάρουν τα τρία πρώτα σετ και να οδηγήσουν την πρόκριση στο «Χρυσό Σετ» εκεί όπου οι «πράσινοι» ανασυγκροτήθηκαν και το κατέκτησαν με 15-12.

Τα σετ: 22-25, 23-25, 20-25 / 15-12

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ