Αλωσε τον Αγιο Θωμά και έμεινε στη 2η θέση η ΑΕΚ (2-3)

Αλωσε τον Αγιο Θωμά και έμεινε στη 2η θέση η ΑΕΚ (2-3)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έριξε στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό (2-3).

Πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, η ΑΕΚ νίκησε 3-2 σετ τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Οι «πράσινες» πήραν πολύ εύκολα το δεύτερο και το τέταρτο σετ, αλλά στα υπόλοιπα που ήταν «κλειστά», η Ενωση επικράτησε στις λεπτομέρειες και πήρε τους δύο βαθμούς, που της επιτρέπουν να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Διαβάστε επίσης: Το τρομερό γκολ του Μπόουλερ στον Βατσλίκ και οι μπελάδες του Τσέχου στη Championship (vid)

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 3-2 σετ σε ένα δραματικό παιχνίδι στο Μαρκόπουλο, έχοντας βρεθεί δύο φορές πίσω στο σκορ και σώζοντας δύο ματς-μπολ στο τάι μπρέικ, όπου η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με 14-12.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα πέντε σετ έληξαν με τη μικρότερη δυνατή διαφορά των δύο πόντων, ενώ σε ατομικό επίπεδο εντυπωσίασαν η Κρολ για τον «Δικέφαλο του βορρά» και η Λέιθαμ για το Μαρκόπουλο, με 36 και 30 πόντους αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 3-0 του Ηλυσιακού και έπιασε στην τρίτη θέση τον Παναθηναϊκό (υστερεί όμως στην ισοβαθμία), ενώ η Θέτις νίκησε μεν 3-2 τον ΑΟ Θήρας, και μάλιστα με ανατροπή από 0-2, όμως η ομάδα της Σαντορίνης κράτησε το βαθμολογικό προβάδισμα στη μάχη για την πέμπτη θέση.

Ο Αρης έκανε περίπατο στο Ζηρίνειο κόντρα στον ουραγό ΖΑΟΝ και το Αιγάλεω νίκησε 3-1 τη Λαμία και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή, αφού πλησίασε τη σημερινή του αντίπαλο στους δύο βαθμούς, αποκτώντας και το «πάνω χέρι» στην ισοβαθμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ