Ολυμπιακός: Στη Σαντορίνη με… φόντο το Final-4

Ολυμπιακός: Στη Σαντορίνη με… φόντο το Final-4

Tα κορίτσια του Ολυμπιακού την Τετάρτη (15/2) αγωνίζονται στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ απέναντι στον ΑΟ Θήρας, για τη φάση των «8» του Κυπέλλου.

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας, την Τετάρτη (15/2), με… φόντο το Final-4.

Μετά την άνετη επικράτηση (0-3) στην έδρα του Ηλυσιακού, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, τα κορίτσια του Θρύλου αγωνίζονται στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, όπου στις 18:00, αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Θήρας, για τη φάση των «8» του θεσμού.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η ΑΕΚ: Κάνει έφεση για να πάρει το ματς στα χαρτιά!

Στον νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα της ομάδας της Σαντορίνης, ώστε να πανηγυρίσουν την πρόκριση στο Final-4 (10-11/3).

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου:

Τετάρτη (15/2):

17:00 ΑΟ Μαρκόπουλου-ΠΑΟΚ

18:00 ΑΟ Θήρας-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

18:00 ΑΣΠ Θέτις-ΑΕΚ

20:00 Άρης-Παναθηναϊκός

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την απόδοση που έχουμε αυτή την περίοδο και να πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την πρόκριση στο Final-4. Σίγουρα, περιμένουμε έναν διαφορετικό αγώνα από αυτόν που δώσαμε τον Ιανουάριο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτό το μαχητικό πνεύμα, με αυτή τη στάση».

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Σίγουρα, ο μόνος στόχος είναι η νίκη, που θα μας δώσει το εισιτήριο για το Final-4. Θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια, θέλουμε να διεκδικούμε κάθε στόχο που έχουμε. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, όμως θέλουμε να μπούμε από την αρχή με συγκέντρωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ