Οριστικό: Την Πέμπτη στις 14:30 το ντέρμπι!

Οριστικό: Την Πέμπτη στις 14:30 το ντέρμπι!

Αναβλήθηκε για αύριο (16/2) το ντέρμπι του βόλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, μετά τα επεισόδια που έγιναν στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Αναβολή και διεξαγωγή του ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός, για τα ημιτελικά του CEV Challenge Cup, την Πέμπτη (16/2), αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 20:30 ανάμεσα στις ομάδες και τον παρατηρητή της CEV, Μπόρις Χαλάτσοφ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο και θα αρχίσει στις 14:30, γιατί το βράδυ είναι προγραμματισμένος αγώνας μπάσκετ του Αμαρουσίου.

Διαβάστε επίσης: Γιδόπουλος κατά Μελισσανίδη: «Έτσι μικραίνεις την ΑΕΚ, δεν θέλουμε το πρωτάθλημα της… μεζούρας»!

Ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να κριθεί από τον αθλητικό δικαστή της CEV, μετά τα επεισόδια που έγιναν μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την αστυνομία, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνοντας αθλητική μαγκιά ζήτησε να διεξαχθεί κανονικά, αύριο (16/2) ή μεθαύριο (17/2).

Τελικά πάρθηκε η απόφαση να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (16/2) στις 14:30, με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν αύριο στο κλειστό του Αγίου Θωμά για να αναμετρηθούν και να κριθεί ποια από τις δύο θα περάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι το ντέρμπι ήταν να διεξαχθεί σήμερα στις 19:00, αλλά λόγω των επεισοδίων που έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την αστυνομία και τα δακρυγόνα που έπεσαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, το παιχνίδι αναβλήθηκε για αύριο.

Επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό οκτώ οπαδών του Παναθηναϊκού, με το κλειστό του Αγίου Θωμά να μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική και τις δύο ομάδες να περιμένουμε για 1.5 ώρα στα αποδυτήρια. Μέχρι τις 20:30 όταν έγινε η σύσκεψη και πάρθηκε η απόφαση να διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στις 14:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ