Ιντάλγκο: «Να κερδίσουμε ξανά τον Παναθηναϊκό, να το πανηγυρίσουμε μαζί με τη Θύρα 7»

Ιντάλγκο: «Να κερδίσουμε ξανά τον Παναθηναϊκό, να το πανηγυρίσουμε μαζί με τη Θύρα 7»

Το μήνυμα του Σαλβαδόρ Ιντάλγκο ενόψει του νέου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο ενόψει του νέου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Κουβανός άσος του Ολυμπιακού στάθηκε μεταξύ άλλων στη βαθμολογική σημασία του ντέρμπι αλλά και στην παρουσία του κόσμου στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης: Όταν δεν υπάρχει απάντηση… (vid)

Η δήλωση του Ιντάλγκο:

«Αύριο, θα είναι άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε εναντίον τους, γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα, παίξαμε εξαιρετικά καλά στο πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά μέχρι το τέλος της σεζόν! Έχουμε οκτώ πόντους διαφορά από τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να ανοίξουμε τη διαφορά αυτή όσο το δυνατόν περισσότερο, δείχνοντας τις ικανότητες μας στο γήπεδο.

Χθες, ήταν μια υπέροχη μέρα για την ιστορία του Ολυμπιακού. Θα μου άρεσε να δω ένα γεμάτο γήπεδο αύριο, για να γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας την πρόκριση στους τελικούς της Ευρώπης! Θέλουμε να κερδίσουμε ξανά τον Παναθηναϊκό, να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, μαζί με τη Θύρα 7. Εμείς, οι παίκτες, θέλουμε να είμαστε και αύριο δυνατοί, να δώσουμε τα πάντα για αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Για αυτή την ομάδα, που μας έχει δώσει την ευκαιρία να γίνουμε μέρος της ιστορίας της! Της ιστορίας του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ