Το πανηγύρισε με τη ψυχή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pics, vid)

Το πανηγύρισε με τη ψυχή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pics, vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης γιόρτασε με τη ψυχή του, μαζί με την ομάδα και τον κόσμο την ευρωπαϊκή κούπα στο βόλεϊ

Ο Ολυμπιακός με μια ακόμη συγκλονιστική εμφάνιση επικράτησε με 3-0 της Μακάμπι Τελ Αβίβ και στο δεύτερο παιχνίδι και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμη ευρωπαϊκού τροπαίου στη σπουδαία ιστορία του.

Οι ερυθρόλευκοι στο κατάμεστο ΣΕΦ και σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα σήκωσαν την τρίτη ευρωπαϊκή κούπα και γιόρτασαν μαζί με τον κόσμο τους τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Στο πλευρό της ομάδας βόλεϊ όπως πάντα άλλωστε βρέθηκε και ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, αλλά και τους φιλάθλους την τεράστια αυτή επιτυχία του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, που έχει συμβάλλει τα μέγιστα ώστε ο Ερασιτέχνης να είναι στο κορυφαίο επίπεδο πανευρωπαϊκά από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε και στηρίζει έμπρακτα τόσο το βόλεϊ, όσο και όλα τα υπόλοιπα σπορ προκειμένου να κυριαρχούν, σήκωσε το ευρωπαϊκό στα χέρια του και αποθεώθηκε από 15.000 κόσμου που είχαν γεμίσει το ΣΕΦ.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά τον μεγάλο τελικό και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι νικητής παντού και πως τα συναισθήματα που προσφέρει αυτός ο σύλλογος είναι μοναδικά, ενώ υπογράμμισε πως «περιμένουμε και άλλα τρόπαια και στο ποδόσφαιρο».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ