Μιλενκόσκι: «Φοβάμαι γιατί είμαστε τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά»

Μιλενκόσκι: «Φοβάμαι γιατί είμαστε τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά»

Χαρούμενος εμφανίστηκε Γιόσκο Μιλενκόσκι μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού αλλά δεν επιθυμεί με τίποτα εφησυχασμούς.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το μεγάλο βήμα για να προκριθεί στον τελικό της Volley League αφού επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-2 μέσα στο Κλειστό του Αγίου Θωμά και πλέον απέχει μία νίκη από τους τελικούς ωστόσο ο Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός από τους παίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Η ιδιαίτερη συμφωνία Ολυμπιακού – Πασχαλάκη, το +1 που ενεργοποιήθηκε και η μεγάλη μαγκιά και των δύο

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε συγκεκριμένα: «Είμαι χαρούμενος, αλλά φοβάμαι γιατί είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά», και συνέχισε λέγοντας: Έχουμε ημέρες ακόμα για το επόμενο ματς, μιας και ακολουθεί ο ημιτελικός στο κύπελλο. Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Σίγουρα, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο σετ έκανε αρκετά λάθη από το σερβίς, όπως και εμείς στο δεύτερο. Η υποδοχή έπαιξε αρκετά το ρόλο της, κατά τη διάρκεια του ματς, ωστόσο πρέπει να κοιτάξουμε τα στατιστικά της κάθε ομάδας, να δούμε το παιχνίδι ξανά και να το αναλύσουμε στο βίντεο για να δούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος».

Επόμενο ματς και ευκαιρία για «σκούπα» τώρα, έχει ο ΠΑΟΚ στις 5 Απρίλη όταν και υποδέχεται το «τριφύλλι» στην έδρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ