Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-3: Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-3: Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα

Μετά από μια σκληρή μάχη στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 σετ του Ολυμπιακού και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 σετ τον Ολυμπιακό στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ, που έγινε στην Καλαμάτα και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 1-0 στα σετ, ωστόσο ο «δικέφαλος» έκανε την ανατροπή στη συνέχεια και πήρε τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον τελικό με το πόδι στο γκάζι και με όπλο του το σερβίς αλλά και το τρομερό του μπλοκ, κατάφερε να χτίσει διαφορά (13-8), με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να αντιδράει και να βρει λύση στο μπλοκ. Οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν και με οκτώ πόντους (20-12) και στη συνέχεια κατέκτησαν το πρώτο σετ με 25-18.

Διαβάστε επίσης: O… σεβντάς του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του: Όλα για τον Αταμάν

Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν αντίστροφη. Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το σερβίς του, απέκτησε εκείνος προβάδισμα 5 πόντων και εν τέλει έφτασε στην ισοφάριση, κατακτώντας το σετ με 25-20. Οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο στο ξεκίνημα του τρίτου σετ, με τον Ολυμπιακό να κάνει ένα μικρό σερί και να κάνει το 10-7, χάρη στα σερβίς του Τράβιτσα. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ μείωσε άμεσα σε 11-10, η ομάδα του Τζουλιάνι έφτασε και πάλι στο +4 (15-11), αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι έφεραν το σετ στα ίσα με 19-19 και τελικά το κατέκτησαν με 25-21.

Στο τέταρτο σετ ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη ψυχολογία, ο Ολυμπιακός το πάλεψε για να επιστρέψει και να ισοφαρίσει, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς πήραν τελικά και αυτό το σετ με 25-21 και έφτασαν στη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου.

Τα σετ: 25-18, 20-25, 21-25, 21-25

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ