ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Για το break οι «ερυθρόλευκοι», για να ισοφαρίσουν τη σειρά οι «ασπρόμαυροι»

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Για το break οι «ερυθρόλευκοι», για να ισοφαρίσουν τη σειρά οι «ασπρόμαυροι»

Πράξη δεύτερη στους τελικούς της Volley League Ανδρών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Πυλαία απόψε στις 21:30 το βράδυ.

Μετά το θετικό ξεκίνημα στους τελικούς του πρωταθλήματος, με τη νίκη (3-1) επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, για τη δεύτερη «μάχη».

Διαβάστε επίσης: Νέα εξέλιξη με Χάμες Ροντρίγκες

Σήμερα (22/4), στις 21:30 (ΕΡΤ 3), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης αντιμετωπίζουν τους «ασπρόμαυρους» στην Πυλαία, για τον κρίσιμο δεύτερο τελικό της Volley League, με μοναδικό στόχο το 2-0 στη σειρά. Ο Θρύλος θέλει να «σπάσει» την έδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και να «πάρει» και τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, ώστε να κάνει το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του τίτλου. Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» του Αλμπέρτο Τζουλιάνι θα επιστρέψουν στο Ρέντη, όπου την Τρίτη (25/4) στις 19:15, θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ, για τον τρίτο τελικό της Volley League.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Είναι το δεύτερο ματς των τελικών των πλέι οφ, είναι πολύ σημαντικό το δεύτερο παιχνίδι. Πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, το 100% μας, για να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε. Το σίγουρο, όμως, είναι, ότι θα παλέψουμε για να το πετύχουμε».

Δημοσθένης Λινάρδος: «Είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά με τον ΠΑΟΚ. Η συγκέντρωση θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα, έχουμε παίξει πολλές σειρές παιχνιδιών όπως αυτά, με μία συγκεκριμένη ομάδα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Χρειάζεται συγκέντρωση, όπως είπα. Και τόλμη! Πάμε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ