Μιτσέλι: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, μπορούμε να παίξουμε βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο»

Μιτσέλι: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, μπορούμε να παίξουμε βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το 3-0 επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στους τελικούς της Volley League.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και προκρίθηκε στους τελικούς της Volley League.

Μια επιβλητική εμφάνιση από τις Ερυθρόλευκες, με τον τεχνικό της πειραϊκής ομάδας, Λορέντζο Μιτσέλι, να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Ζοσέ Ανιγκό: Τι σημαίνει να έχεις για προπονητή τον τεχνικό διευθυντή σου

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα κορίτσια μου. Είναι μια κομβική περίοδος, δώσαμε πολλά κρίσιμα παιχνίδια και αυτή την περίοδο ανταποκρινόμαστε πολύ καλά. Τον τελευταίο μήνα, παίζουμε με πολύ πάθος, κάνουμε αυτό που θέλαμε όλη τη χρονιά, παλεύουμε όλοι μαζί, όλα τα κορίτσια, πιέζουμε πολύ. Μπορούμε να παίξουμε βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο και αυτό θέλουμε να κάνουμε ως το φινάλε».

Από την πλευρά της η Τζούλια Καράρο ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, κυρίως για τη διάθεση που παρουσιάζει η ομάδα και φυσικά, για την πρόκριση μας στην τελική φάση. Παίξαμε πολύ καλά σήμερα, είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, όμως πιστεύαμε πολύ στους εαυτούς μας, τα δώσαμε όλα και παλέψαμε για κάθε πόντο! Πρέπει να κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα και θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Ο στόχος μας, όμως, είναι να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ