Αλλοίωση στην Πυλαία: Απίστευτα πράγματα σε βάρος του Ολυμπιακού

Αλλοίωση στην Πυλαία: Απίστευτα πράγματα σε βάρος του Ολυμπιακού

Έξαλλοι με την διαιτησία του δεύτερου τελικού με τον ΠΑΟΚ είναι οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Έπειτα από ένα ματς με αρκετή ένταση και πάθος ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού στο τάι μπρέικ με 3-2 φέρνοντας έτσι την σειρά των τελικών της Volley League στα ίσα.

Σε μια αναμέτρηση βέβαια που οι διαιτητές αποφάσισαν να κλέψουν την δόξα από τους παίκτες, όντας αυτοί οι πρωταγωνιστές.

Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες φωνάζουν για ένα σφύριγμα του διαιτητή Μυλωνάκη στο 11-11 του τάι μπρέικ. Ο Βουλκίδης κάρφωσε άουτ και ο πρώτος διαιτητής έδειξε μπλοκ άουτ, οτι η μπάλα χτύπησε στον λίμπερο Τζιάβρα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Η «χρυσή» λίστα του Ραζνάτοβιτς στα χέρια του Αταμάν

Ο Μυλωνάκης γνωρίζοντας πως δεν υπήρχε βαρ στο σημείο αυτό έδειξε τον πόντο υπέρ του ΠΑΟΚ. Όλα αυτά την ώρα που σε προηγούμενη φάση έχει δοθεί ανύπαρκτη παράβαση στο φιλέ πάνω στον Ιντάλγκο. Σε μια φάση μάλιστα την οποία είδε στο βαρ ο τρίτος, ενώ από την τηλεοπτική κάλυψη φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση.

Έτσι ο Ολυμπιακός φεύγει με πολλά παράπονα από την Πυλαία, κρατώντας ωστόσο την πολύ καλή εμφάνιση στο 40 και 50 σετ, στρέφοντας πλέον το βλέμμα του στον τρίτο τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη (25/4) στο κλειστό «Μ.Μερκούρη».

Εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους θα στοχεύσουν στην νίκη η οποία θα τους δώσει ξανά το προβάδισμα στην σειρά των τελικών της Volley League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ