Παγένκ: «Ενα γεμάτο Ρέντη, που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Παγένκ: «Ενα γεμάτο Ρέντη, που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Παγένκ κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη στον τρίτο τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Στον δεύτερο τελικό της Volley League οι τραγικές διαιτητικές αποφάσεις στο τάι μπρέικ έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ (3-2) και στέρησαν από τον Ολυμπιακό το 2-0.

Πλέον, η σειρά επιστρέφει στον Ρέντη, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη, που θα τους φέρει στο 2-1 και ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Η όψιμη φυλή του «εμείς ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο», η κλοπή του… ελίτ Μάσα, οι δύο διμοιρίες γύρω του και μια έκθεση-κωμωδία

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Άλεν Παγένκ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του πειραϊκού συλλόγου και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

«To τρίτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και όπως πάντα θα είναι δύσκολο, αλλά όπως δείξαμε για μια ακόμα φορά στη Θεσσαλονίκη, δεν τα παρατάμε μέχρι το τέλος και παλεύουμε για κάθε μπάλα. Με αυτή τη νοοτροπία πηγαίνουμε στο αυριανό ματς και περιμένουμε τον… 7ο παίκτη μας στο γήπεδο να μας υποστηρίξει, σε ένα γεμάτο Ρέντη και να μας βοηθήσει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ