Καπνογόνα και προσωρινή διακοπή στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Εκκενώθηκε το γήπεδο

Καπνογόνα και προσωρινή διακοπή στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός – Εκκενώθηκε το γήπεδο

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη του τέταρτου σετ άναψαν καπνογόνα και το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά για περίπου 45 λεπτά, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική.

Χαμός στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, με το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που διεξάγεται στο κλειστό του «Αγίου Θωμά», να διακόπτεται προσωρινά πριν την έναρξη του τέταρτου σετ, λόγω καπνογόνων.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άναψαν καπνογόνα μέσα στο κλειστό, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και να καταστεί αδύνατη η συνέχιση του παιχνιδιού. Οι διαιτητές, μάλιστα, βλέποντας την ατμόσφαιρα και τον καπνό να έχει τυλίξει το γήπεδο, ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου, δίνοντας διορία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού 45 λεπτά. Το κλειστό εκκενώθηκε και το παιχνίδι ξεκίνησε λίγο πριν τις 12:00.

Μια αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιείται σε συνθήκες που σε καμία περίπτωση δεν περιποιούν τιμή για το ελληνικό βόλεϊ, καθώς όπως έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, είναι αδύνατο να διεξαχθούν αγώνες τέτοιου επιπέδου στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Είδαμε άλλωστε όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup ανδρών.

Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ακατάλληλο, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζονται να ορίζονται αγώνες και μάλιστα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους, όπως το αποψινό. Πως είναι δυνατόν να ζητούν από αθλήτριες να αγωνιστούν σε τέτοιες συνθήκες και να ορίζονται αγώνες στο συγκεκριμένο γήπεδο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πληροί τους κανόνες για την τέλεση αναμετρήσεων τέτοιου επιπέδου; Ερωτήσεις οι οποίες θα πρέπει κάποια στιγμή να απαντηθούν από τους αρμόδιους…

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ