Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού: Ο Ιντάλγκο, ο Τζούριτς και η σκέψη για το Champions League

Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού: Ο Ιντάλγκο, ο Τζούριτς και η σκέψη για το Champions League

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley Legue και οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, με τις ανανεώσεις να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη στο βόλεϊ ανδρών, με τους «ερυθρόλευκους» να κλείνουν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ νωρίτερα είχαν προσθέσει στη συλλογή τους ακόμα μια σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση με το κύπελλο του Challenge Cup.

Τι ακολουθεί λοιπόν πλέον για τους πρωταθλητές; Στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι ακολουθούν το μότο «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Έτσι οι Πειραιώτες με στόχο να κρατήσουν όλους τους βασικούς, έχουν υπογράψει τους πάντες, εκτός από τον Ιντάλγκο, ενώ έχει γίνει και η προσθήκη-επιστροφή του Μίταρ Τζούριτς για τα δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια. Ήδη έχουν ανανεώσει οι Άλεν Παγένκ, Ντράγκαν Τράβιτσα, Ράφα Κουμεντάκης (ο βασικός κορμός της ομάδας δηλαδή), ενώ ο Δημήτρης Τζιάβρας έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: H Παρτιζάν εκδήλωσε επίθεση με 6 παίκτες στο παρκέ και δεν το κατάλαβε κανείς! (vid)

Η περίπτωση του Τόνσεκ Στερν είναι διαφορετική, γιατί ενώ έχει υπογράψει, ο Ολυμπιακός διατηρεί το δικαίωμα να τον αλλάξει αν βρει καλύτερο με τα ίδια χρήματα. Και ο ίδιος μπορεί να φύγει αν πληρώσει το μπάι άουτ του Ολυμπιακού.

Τι ισχύει για τον Ιντάλγκο

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Γερμανοκουβανό για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για κάποια καλύτερη περίπτωση ακραίου με τα ίδια χρήματα, κάτι που είναι δύσκολο, ενώ δεν έχουν ακούσει ακόμη τις οικονομικές απαιτήσεις του Ιντάλγκο.

Όσον αφορά τη θέση του δεύτερου λίμπερο, για εκεί προορίζεται ο Δημήτρης Γκαράς, που ξεκίνησε προπονήσεις, ενώ οι Ζουπάνι, Λινάρδος και Παπαγγελόπουλος αναμένεται να παραμείνουν, με την προϋπόθεση να είναι τριτοτέταρτοι πίσω από Παγένκ και Τζούριτς. Χανδρινός και Δαλακούρας συνεχίζουν επίσης.

Η σκέψη του Champions League

Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να δηλώσει συμμετοχή στο Champions League για την επόμενη σεζόν, καθώς ο δρόμος του Challenge Cup και του Cev Cup είναι δύσβατος με τη συμμετοχή ιταλικών ομάδων και μια ενδεχόμενη κακή κλήρωση θα βάλει τέλος στο ευρωπαϊκό ταξίδι από νωρίς. Αντιθέτως στο Champions League θα έχει την ευκαιρία να παίξει προκριματικά κι αν μπει σε ομίλους θα έχει εξασφαλισμένα έξι σπουδαία ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ