H αλήθεια για τον Τζουλιάνι: Πως «ξαφνικά» ο Ιταλός προπονητής αποχώρησε από τον Ολυμπιακό

H αλήθεια για τον Τζουλιάνι: Πως «ξαφνικά» ο Ιταλός προπονητής αποχώρησε από τον Ολυμπιακό

Το παρασκήνιο πίσω από την επικείμενη αποχώρηση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

«Παγωμάρα» επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο ανδρικό τμήμα βόλει του Ολυμπιακού, μιας και όπως όλα δείχνουν ο Ιταλός τεχνικός, Αλμπέρτο Τζουλιάνι θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλεκων.

Αν και ο πολύπειρος τεχνικός έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην βουλγαρική Χεμπάρ.

Μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε στον Πειραιά, καθώς ο Τζουλιάνι είχε δώσει το «πράσινο» φως για την παραμονή των βασικών στελεχών της ομάδας, ενώ λίγο πριν αναχωρήσει για την Τουρκία, ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί την προσθήκη του Μίταρ Τζούριτς, κλείνοντας έτσι το κενό στους κεντρικούς.

Διαβάστε επίσης: Το ρίσκο της Μονακό, η άμυνα και το σημείο «κλειδί»

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν όταν ο Ιταλός τεχνικός κατά την παραμονή του στην γειτονική χώρα, ειδοποίησε τον Ολυμπιακό ότι έχει καλή πρόταση από την Χεμπάρ και θέλει να μετακομίσει στην Βουλγαρία, γιατί θα του επιτρέπουν να πηγαίνει όποτε θέλει στην Ιταλία, όπου αντιμετωπίζει πολλά οικογενειακά προβλήματα.

Η Χεμπάρ έχασε φέτος το πρωτάθλημα από την Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς ομάδα του Ατάνας Πετρόφ τον οποίο έδιωξε ο Άθλος Ορεστιάδας στις αρχές της σεζόν.

Όλα τα παραπάνω έχουν προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, από την στιγμή μάλιστα που οι ίδιοι ικανοποίησαν όλα τα αιτήματα του Τζουλιάνι, φέρνοντας του όποιον παίκτη επιθυμούσε, αλλά και με το γεγονός ότι του επέτρεψαν να δουλέψει στην Εθνική Τουρκίας και να κάνει την προετοιμασία ο Αντώνης Βουρδέρης, λόγω του Ευρωβόλεϊ που γίνεται τον Σεπτέμβριο.

Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν διάθεση να πατήσουν πάνω στο συμβόλαιο του, κρατώντας τον Ιταλό με το ζόρι, με την επόμενη κίνηση να είναι να πληρωθούν όλα τα προβλεπόμενα bye out και να ξεκινήσει η αναζήτηση για τον επόμενο προπονητή.

Άλλωστε ο βασικός κορμός της ομάδας έχει παραμείνει με εισήγηση του Τζουλιάνι, πριν ακόμη αρχίσουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα οι Λινάρδος και, Παπαγγελόπουλο αντικαταστάθηκαν από τους τους Βαϊόπουλο, Ζουπάνι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ