Μίλκοβιτς: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό»

Μίλκοβιτς: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό»

Μιλώντας στο «Sportal.rs» ο θρύλος του παγκόσμιου βόλεϊ, Ιβάν Μίλκοβιτς, έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού, αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sportal.rs», ο Ιβάν Μίλκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, ενώ έκανε ειδικές αναφορές και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον οποίο υποστήριξε πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος λατρεύει τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Τι βρήκες ρε Χάμες; Τα «σπάει» η νέα του σύντροφος! (pics)

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Έχω πολλές συμβουλές για όλους τους παίκτες. Μπορώ να συμβουλέψω κάθε παίκτη που έχει την ευκαιρία να παίξει σε μεγάλες οικογένειες συλλόγων, όπως ο Ολυμπιακός, η Φενέρμπαχτσε, η Γαλατασαράι, η Ζβέζντα και η Παρτιζάν. Είναι μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία, ειδικά στο βόλεϊ και στα άλλα αθλήματα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει πάνω από 20 διαφορετικά τμήματα του αθλήματος, ενώ σε σημαντικούς και μεγαλύτερους αγώνες έρχονται και οι ποδοσφαιρόφιλοι.

Η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά εκπληκτική και συνιστώ σε όλους να νιώσουν αυτή τη γοητεία, αυτό το συναίσθημα, να δουν πώς ζητωκραυγάζουν και αγαπούν τον σύλλογο. Η Ελλάδα είναι λίγο πιο κοντά σε εμάς σε νοοτροπία, ενώ επίσης είναι και το ίδιο συναίσθημα με την Κωνσταντινούπολη και τη Φενέρμπαχτσε. Πέρασα πέντε χρόνια εκεί, είναι πραγματικά μια αξέχαστη στιγμή. Κερδίσαμε πολλά μαζί».

«Όταν ήμουν στη Φενέρ, ήταν ένας άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το βόλεϊ εκεί και σήμερα είναι ο πρόεδρος όλης της αθλητικής εταιρείας, ο κ. Αλί Κοχ. Και ο κ. Μαρινάκης είναι παρόμοιος, είναι ένας κύριος που αγαπάει πολύ τον σύλλογο και μεταξύ άλλων κι εμάς τους Σέρβους. Τους αρέσει να βλέπουν στις τάξεις τους Σέρβους παίκτες και Σέρβους προπονητές. Σήμερα υπάρχουν πολλοί παίκτες μας, για να μην απαριθμήσω και ξεχάσω κάποιον. Ωστόσο, όλοι αυτοί οι παίκτες αγαπήθηκαν ειδικά στους συλλόγους τους και άφησαν μια εντύπωση σε όλους. Κάθε επόμενος παίκτης που έμπαινε, είχε το βάρος να αντιμετωπίσει τις επιτυχίες των προκατόχων που ήταν στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ