Έδεσε Ιντάλγκο και ετοιμάζεται για νέες κατακτήσεις ο Ολυμπιακός

Έδεσε Ιντάλγκο και ετοιμάζεται για νέες κατακτήσεις ο Ολυμπιακός

Ο ποιοτικότερος ίσως παίκτης του ρόστερ του Ολυμπιακού στο βόλεϊ, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα και τη νέα σεζόν, δίνοντας το έναυσμα για νέες επιτυχίες στις εγχώριες και ευρωπαϊκές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι Πειραιώτες.

Ο προγραμματισμός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού εξελίσσεται ιδανικά. Αφού έκλεισε η βασική εκκρεμότητα του προπονητή μες τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μετά την πρόσληψη του Ντανιέλ Καστελάνι, έπρεπε να οριστικοποιηθεί και το ρόστερ της ομάδας με την οποία θα δουλέψει ο Αργεντινός τεχνικός.

Οι επιστροφές των Μίταρ Τζούριτς και Δημήτρη Γκαρά αλλά και η απόκτηση το Βαγγέλη Βαϊόπουλου ήταν μια πρώτη ένδειξη προθέσεων από τον Ερασιτέχνη, την ώρα που αρκετοί παίκτες από τον κορμό της ομάδας την σεζόν που ολοκληρώθηκε, θα συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα (Παγένκ, Κουμεντάκης, Στερν και Τράβιτσα). Όμως η πιο σημαντική κίνηση αφορούσε την παραμονή στην ομάδα του Σαλβαδόρ Ιντάλγκο.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Ένα μας βράδυ, όλη τους η ζωή» (pic)

Ο 38χρονος ακραίος, με την τεράστια εμπειρία του ήταν πραγματικά ο σταρ των ερυθρόλευκων και προσέφερε πάρα πολλά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Για αυτό και η είδηση της παραμονής του και τη νέα σεζόν, η οποία κλείνει τυπικά το ρόστερ των ερυθρόλευκων, τους ισχυροποιεί και τους επιτρέπει να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν από πολύ καλή αφετηρία σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Έτσι λοιπόν οι Πειραιώτες στις θέσεις των ακραίων θα έχουν το εξαιρετικά ποιοτικό κουαρτέτο των Κουμεντάκη, Δαλακούρα, Χανδρινού και Ιντάλγκο, διαγώνιος θα είναι ο Στερν και λίμπερο οι Τζιάβρας και Γκαρά. Παγένκγ, Τζούριτς, Βαϊόπουλος και Ζουπάνι θα είναι οι κεντρικοί της ομάδας και στη θέση του πασαδόρου θα είναι οι Τράβιτσα, Κομητούδης και Ματέο.

Ο Ιντάλγκο ήταν φανερό πως έχει «δέσει» με την ομάδα, απολαμβάνοντας να αγωνίζεται με τους συμπαίκτες του αλλά και μπροστά στο κοινό των Πειραιωτών. Επίσης υποστήριζε και άλλα τμήματα του συλλόγου όταν είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με τον φωτογραφικό φακό να τον… συλλαμβάνει στο ΣΕΦ για τον αγώνα των playoffs της Eurooleague κόντρα στην Φενέρ.

Σίγουρα η έλευση του Καστελάνι έπαιξε κάποιον ρόλο καθώς οι δύο άνδρες είχαν συνυπάρξει κατά την κοινή τους θητεία στην Φενέρμπαχτσε. Τώρα από κοινού θα προσπαθήσουν και πάλι να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό σε νέες κορυφές, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ